Internet shoppat lite

​Satt igår och klickade hem dessa snygga plaggen via Madlady, och även solglasögonen, och hur snygga är inte dem eller?! Blev verkligen som förälskad i dem direkt haha!!

Hur som helst, jag kände att jag behövde förnya min garderob lite och gick därför in på madlady för o kolla om dem kanske fått in något snyggt då jag även hade en rabattkod där, så då hittade jag somsagt dessa grejerna som ni ser ovanför denna texten.

Dem 2 topparna som jag klickat hem har jag även tänkt att jag ska ha med mig till Mallorca. Den långärmade vet jag ju dock inte om jag kommer kunna använda där. På dagen kommer jag ju iallafall inte kunna det om det nu inte blir sämre väder någon dag. Men någon kväll när det kanske är lite svalare, när man sitter på någon restaurang och äter så kommer jag ju garanterat kunna ha på mig den iallafall.

Har iallafall tänkt ta med mig båda plaggen dit. Kan ju vara bra o packa med sig några långärmade tröjor för man vet ju aldrig om det kanske blir sämre väder någon dag, så det är ju bra att man är förberedd ifall att. Om ni är sugna på o kolla in topparna och även solglasögonen så klickar ni isåfall bara HÄR, HÄR och HÄR så kommer ni till grejerna direkt!

Gillar

Kommentarer