Intervjuar Alva

Idag intervjuar jag en tjej som heter Alva som bloggar här på nouw. Hennes blogg handlar mycket om hur hon gick från sjuk till frisk i hennes ätstörning men också en del av hennes vardag, hennes egna tankar och även mode. En riktigt bra blogg som jag tycker ni ska kika in. Klicka bara HÄR så kommer ni till hennes blogg direkt. Stort tack för att du ville ställa upp på detta!

1. När började du blogga för första gången och hur kommer det sig att du bestämde dig för o starta upp en blogg?

- Jag har bloggat lite sen tidigare, men ville börja om igen och ha en plats där jag kan skriva av mig och samtidigt följa andra. Vill även förmedla ang ätstörningar genom min blogg. Från min resa till friskhet och hur det var osv. Jag tror att många som är i den situationen uppskattar att läsa och liksom inte känna sig ensam, som man kan göra när man har en psykisk sjukdom. Jag vill att min blogg ska vara ett ställe man besöker och senare lämnar med ett leende på läpparna!

2. Har du några drömmar/mål med bloggen?

- Jag skulle vilja bli "större" och växa med min blogg. Annars så skriver jag mycket i den för att skrivning är min passion och något jag tycker om att göra.

3. Har du några drömmar/mål utanför bloggen?

- Jag vill gå ut skolan, plugga högskola och utbilda mig till kurator/journalist.

4. Läser du andras bloggar? Isåfall, vad för sorts bloggar föredrar du?

- Ja, jag läser och följer en del bloggar. Jag har koll på mina följare samt andra som faller i mitt intresse. Jag tycker om vardagliga bloggar med mycket och varierande bilder och texter. Olika teman så att säga.

5. Vad handlar din blogg om?

- Min blogg handlar ju som sagt lite om hur jag kom från sjuk till frisk i min ätstörning. Men det är en del vardag, samt mina egna tankar och mode!

6. Vad tycker du är det bästa och sämsta inom bloggvärlden?

- Det bästa är att det finns ett ställe där man kan skriva av sig och liksom förlora sig i en annan värld. Och få kontakt med följare/läsare, absolut!

Det sämsta är väl att man har sina "dåliga dagar" med få intressanta inlägg och lågt besökarantal. Men man växer på det också!

7. Är bloggen något du kommer fortsätta med tror du?

- Som det ser ut just nu, så ja! Men ska inte lova något för man vet aldrig vad framtiden har att erbjuda.

8. Tycker du att man bör tänka på något speciellt innan man publicerar ett inlägg?

- Både ja och nej. Det kan vara skönt för den som skriver att bara få skriva av sig och vad den vill skriva om. Så länge det inte är någon form av kränkning eller så. Men för en läsare så kanske det kan bli lite osammanhängande och svårt att följa med då man hoppar mycket i till olika saker i ett inlägg.

9. Har du något speciellt som du skulle vilja säga till dem som mår psykiskt dåligt?

- Stay strong! 👊 Det mest klyschigaste kanske men det stämmer. Det är bara du som mår dåligt som kan ta dig själv ur en psykisk ohälsa/dipp. Gör saker du tycker om, tänk inte på alla måsten. Rå om dig själv och jämför inte med andra.

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Tack så jättemycket för intervjun, jätteroligt att få bli intervjuad!😄 Kramen på dig ❤
nouw.com/alvaalarssoon
fiddelibaggesen
fiddelibaggesen,
Riktigt bra intervju! 😊
nouw.com/fiddelibaggesen
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Tack så jätte mycket!! 😊
nouw.com/mittlivsomsofia