Intervjuar Amanda

Idag intervjuar jag en tjej som heter Amanda. I hennes blogg så delar hon med sig av hennes vardag, mode, tips, träning och allt annat som intresserar henne. Tycker det är en jätte bra blogg så klicka bara HÄR så kommer ni till hennes blogg direkt! Stort tack för att du ville ställa upp i detta!

1. När började du blogga för första gången och hur kommer det sig att du bestämde dig för o starta upp en blogg?

- Jag startade min allra första blogg 2008. Anledningen minns jag inte till 100%, men jag har för mig att jag läst några andras bloggar (t.ex. Kissies) och blev nyfiken och själv ville starta en. Den bestod dock i stort sett bara av massa google bilder haha, men det var 2011 jag startade en "seriös" blogg.

2. Vad är det roligaste med att blogga tycker du? Och vad är det tråkigaste?

- Det roligaste är nog att man delar med sig av sitt liv, sina bilder och bara kan skriva av sig. Jag älskar det! Jag har alltid tyckt om att skriva och fota, så en blogg passar mig perfekt. Det tråkigaste är såklart bloggtorka och när inläggen inte alls blir som man vill.

3. Har du några drömmar/mål med bloggen?

- Min dröm med bloggen är såklart att den blir känd, det vore ju hur roligt som helst. Jag vill kunna inspirera mina läsare!

4. Har du några drömmar/mål utanför bloggen?

- Jag har fått den här frågan väldigt många gånger, men jag har inte alls några speciella drömmar utanför bloggen just nu. Eller det beror hur man ser på frågan. Om du menar vad jag vill jobba med i framtiden så har jag ingen aning. Men annars kan jag generellt säga att mina mål är att må så bra som möjligt och vakna varje dag och känna "yes, ännu en ny dag".

5. Tycker du det är viktigt att man har bilder till inläggen? Motivera gärna varför isåfall.

- Jag skulle säga att bilder i inläggen är ganska viktigt. Det får inlägget att bli mer intressant, enligt mig ser inlägg med bara text ganska tråkiga ut. Dock fungerar dem såklart då och då, men försök ha bilder!

6. Läser du andras bloggar? Isåfall, vad för sorts bloggar föredrar du?

- Jag älskar nästan att läsa bloggar lika mycket som att själv blogga! Jag läser flera bloggar varje dag och tränings bloggar och tips/mode bloggar är nog de som faller mig bäst i smaken.

7. Tycker du att man bör tänka på något speciellt innan man publicerar ett inlägg?

- Kolla igenom inlägget en extra gång efter stavfel. Försök tänka dig att du är din läsare, skulle du gilla vad du läste? Hoppas du förstår hur jag menar!.

8. Vilka riktar sig din blogg till?

- Jag skulle säga att min blogg är väldigt mångsidig och alltså passar de flesta. Den handlar om min vardag, mat, mode, träning m.m. Förhoppningsvis kan alla hitta något de gillar! Dock riktar den sig väl mer mot tjejer än killar skulle jag säga, då det är mycket modetips och sådant hehe.

9. Hur gör du för o komma på bra inlägg en dålig dag och när blogg motivationen är på botten?

- Vi alla har nog noll motivation till bloggen då och då. Ibland är det bara att ta en kort paus och vänta på att motivationen återvänder, men annars brukar det fungera att läsa andras bloggar och på så sätt få inspiration!

Gillar

Kommentarer