Intervjuar Ida

Idag intervjuar jag en tjej som heter Ida som bloggar här på nouw. Hon bloggar om lite allt möjligt. En blogg som jag absolut tycker att ni ska ta o kolla in. Klicka bara HÄR så kommer ni till hennes blogg med en gång! Sedan ett stort tack till dig Ida för att du ville medverka i en intervju!

1. När började du blogga för första gången och hur kommer det sig att du bestämde dig för o starta upp en blogg?

- Oj första gången jag började blogga var nog när jag var runt 12 men det höll inte hahah, sedan hade jag några fram och tillbaka till förra sommaren då jag startade en blogg om serien Dance Moms som var mer seriös och den gick faktiskt väldigt bra. Tyvärr tröttnade jag och sedan fanns det inte så mycket att skriva om. I maj startade jag den bloggen jag har nu och det är super duper roligt. Anledningen till att jag började är nog för att jag gillar att skriva och sedan använda bloggen som en dagbok :)

2. Vad handlar din blogg om?

- Min blogg handlar om mig min vardag, mina åsikter och tankar, träning och massa bilder

3. Har du några drömmar/mål med bloggen?

- Mitt mål är att kunna ge ut något till mina läsare att kunna dela ut det jag kan och även kunna få tillbaka genom att dom ger mig kunskap. Ett annat mål är att kunna se tillbaka på min blogg som en dagbok och läsa om vad jag gjorde då och vad jag tyckte osv.

4. Har du några drömmar/mål utanför bloggen?

- Utanför bloggen nog att ta tag i mig själv, att ta hand om mig själv. Ta tag i mina skriv och läsa svårigheter, mitt humör, personlighet och träning. Att utvecklas vilket jag gör nu men att också fortsätt :)

5. Tycker du att man ska tänka på något speciellt innan man publicerar ett inlägg?

- Att inte hänga ut någon annan eller sig själv i bild eller text, annars är det nog bara att köra dina åsikter är dina och det du skriver är du.

6. Vad för sorts bloggar föredrar du?

- Peppande och motiverande, och bloggar som man känner att det inte är att slösa tid på att ligga framför datorn i en timma och läsa igenom inlägg :)

7. Vad tycker du är det bästa och det sämsta inom bloggvärlden?

- Bästa är att det finns så mycket man kan lära sig av och inlägg som gör en på gott humör. Det sämsta är nog hatet en del bloggare får.

8. Är bloggen något du kommer fortsätta med tror du?

- Just nu ja, när skolan och träningen börjar till 100% kan det nog bli svårt att kunna uppdatera lika mycket, men det man prioriterar gör man oftast rum till atomatiskt så det ska nog funka :)

9. Har du något speciellt som du skulle vilja säga till dem som mår psykiskt dåligt?

- Själv har jag såklart mått dåligt men inte på den nivån men jag skulle endå vilja säga att ni är starkare en varje människa som kämpar varje dag och en dag kommer det löna sig :)

Gillar

Kommentarer