Intervjuar Lina

Idag intervjuar jag en tjej som heter Lina som både bloggar och håller på med youtube. Både hennes blogg och youtube kanal tycker jag är riktigt bra. Hennes blogg handlar mycket om hennes vardag och på hennes youtubekanal lägger hon upp allt från smink, hauls, tags osv. Jag tycker verkligen att ni ska ta o kolla in båda två. Hennes blogg hittar ni HÄR och hennes youtube kanal HÄR. Stort tack för att du ville ställa upp i detta!

1. När började du blogga för första gången och hur kommer det sig att du bestämde dig för att starta upp en blogg?

- Första gången jag startade en blogg var för många år sen, minns tyvärr inte ingen exakt ålder men kanske cirka 7 år sen.. Jag vet inte riktigt hur det kom sig att jag startade upp en blogg, men vad jag minns hade flera tjejer i min ålder blogg och jag antar det var därför även jag startade en!

2. När började du med youtube och hur kommer det sig att du bestämde dig för o börja med det?

- Jag började för ungefär 3 år sen, anledningen till att jag började var endast för att jag kollade på youtubevideos och blev inspirerad till att själv testa på det!

3. Har du några drömmar/mål med bloggen och din youtubekanal?

- Bloggen har jag inga mål med alls faktiskt, den har jag mer för att få skriva lite och lägga ut lite bilder oså! Målen med min youtubekanal är självklart att växa och utvecklas. Drömmen är kanske till och med endast kunna leva på den!

4. Har du några drömmar/mål utanför bloggen och youtube?

- Jag har många drömmar och mål med mitt liv. Jag vill väldigt gärna just nu börja plugga grafisk form och kommunikation för att sedan kunna jobba inom det ämnet! Andra drömmar och mål med mitt liv är att en dag få gifta mig, skaffa en familj osv.

5. Vad tycker du är det bästa och sämsta inom bloggvärlden och youtube världen?

- Det värsta måste nog vara allt slit för egentligen inget annat än glada läsare/tittare. Det jag menar är att man ändå lägger ner en hel del tid på inlägg och filmning, redigering osv. En annan sak är ju givetvis alla elaka kommentarer man får för allt slit, det är nog det värsta med sociala medier. Och enligt mig ska man inte "behöva" / "kunna" ta en elak kommentar bara för att man är en person som håller på med olika sociala medier!

6. Är bloggen och youtube något som du kommer fortsätta med tror du?

- Bloggen vet jag faktiskt inte, det återstå att se! Youtube kommer jag absolut fortsätta med eftersom jag lyckats bygga upp den nu!

7. Vad handlar din blogg om? Och vad för sorts youtubekanal har du?

- Bloggen är mest vardagshändelser enklast förklarat. Min youtube är väldigt blandad med smink, hauls, tags osv...

8. Tycker du att man bör tänka på något speciellt innan man publicerar ett inlägg?

- Både ja och nej, det är helt upp till var och en hur personliga man vill vara på sin blogg. Jag själv skulle säga att jag inte är allt för personlig, jag vill tillexempel inte behöva berätta i ett inlägg om privata saker som inte rör andra!

9. Har du några speciella tips för o kunna få bättre självförtroende och självkänsla?

- Kan rekommendera att lyssna på Viktor frisk och ida vargs podd, finns något avsnitt där som heter just självförtroende och självkänsla. Jag har lyssnat på den och tyckte det var bra att få höra vad dom säger!

Gillar

Kommentarer