Intervjuar Linn

Frågade Linn om hon ville ställa upp i en intervju och det ville hon. Hon bloggar allt från smink, kläder, hår, tränings, inspiration och motivationer, hennes utveckling inom träning m.m. Hon har även kategorier på sin blogg där hon lägger upp fotografier. En bra blogg med mycket varierande inlägg helt enkelt som jag absolut tycker ni ska kika in. Klicka bara HÄR så kommer ni in till hennes blogg direkt! Stort tack för att du ville ställa upp i detta!

1. När började du blogga för första gången och hur kommer det sig att du bestämde dig för o starta upp en blogg?

- Första gången jag startade en blogg så var jag nog i 10-11 årsåldern, men jag började blogga på min nuvarande för nästan precis ett år sedan.

2. Vad är det roligaste med att blogga tycker du? Och vad är det tråkigaste?

- Det roligaste är när man får fin respons från läsare, och det tråkigaste måste nog vara att man känner press att bloggen ska vara perfekt hela tiden.

3. Har du några drömmar/mål med bloggen?

- Det skulle vara hur kul som helst att ha en riktigt stor blogg och nå ut till många människor.

4. Har du några drömmar/mål utanför bloggen?

- Har en del mål när det gäller min träning, annars är mitt största mål att bli nöjd med mig själv, och inte ha så höga krav på mig själv.

5. Tycker du man bör tänka på något speciellt innan man publicerar ett inlägg?

- Jag tycker alltid det är viktigt att tänka igenom hur ens inlägg kommer påverka andra. Men samtidigt är det ens egna blogg och man måste kunna få uttrycka sig som man vill. Det är ju lite det som är grejen med en blogg. Men som sagt, det skadar inte att tänka igenom hur inlägget kommer påverka dem som läser det.

6. Hur gör du för o få ihop ett bra inlägg en dålig dag eller när blogg motivationen är på botten?

- Jag tidsinställer en del inlägg så att jag har lite "i bagaget". Och ibland kan jag påbörja inlägg som jag sedan sparar i utkast som jag kan fortsätta på när inspirationen brister.

7. Är det skillnad mellan verkligheten och din blogg?

- Lite skillnad är det nog. Jag är inte alltid glad och pepp på allt t.ex. Men ja försöker att vara real i min blogg.

8. Tycker du det är viktigt att man har bilder till inläggen? Motivera gärna varför isåfall.

- Bilder är enligt mig jätteviktigt! Jag tycker det blir väldigt tråkigt att läsa ett inlägg utan bilder. Det blir inte lika personligt. Sen tycker jag inte att man ska ha för mycket bilder i ett inlägg heller dock. Tycker så kallad bildbomber är väldigt jobbigt också, och det blir lätt att jag bara skrålar förbi alla.

9. Läser du andras bloggar? Isåfall, vad för sorts bloggar föredrar du?

- Jag kikar alltid in på de bloggar som kommenterar hos mig, och sen följer jag en del fotobloggar. Vill följa träningsbloggar också, men hittar inga som faller mig i smaken. Så tipsa gärna! (inte storbloggar)

Gillar

Kommentarer