Intervjuar Madde

Idag intervjuar jag Madde som bloggar här på nouw. I hennes blogg kan man läsa om lite allt möjligt. Hon är blandannat mamma till en son som är 6 år och jag tycker absolut att ni ska ta o kika in hennes blogg för den är riktigt bra. Klicka bara HÄR så kommer ni in till hennes blogg direkt. Sedan ett stort tack till dig Madde för att du ville medverka i en intervju!

1. När började du blogga för första gången och hur kommer det sig att du bestämde dig för o starta upp en blogg?

- Jag började blogga 2007, på på blogg.se (madelin82.blogg.se). Jag har alltid gillat att skriva och när jag var yngre skrev jag mycket dagbok.

2. Har du några drömmar/mål med bloggen?

- Jag är bara glad över att nån vill läsa om vårt kaosartade liv.

3. Har du några drömmar/mål utanför bloggen?

- Oj, jag vill gärna komma ut och föreläsa om min tid som mobbad.

4. Vad handlar din blogg om?

- Ja, vad handlar den inte om, är nog en bättre fråga, haha. Nämen om allt som faller mig på att skriva, mest är det om mitt liv som mamma till en 6åring.

5. Är det skillnad mellan verkligheten och din blogg?

- Nej, jag är ärlig i mina inlägg!

6. Tycker du att man ska tänka på något speciellt innan man publicerar ett inlägg?

- Jag är själv noga med att läsa igenom inlägget och rätta eventuella stavfel, men är väldigt lat med det när jag bloggar från mobilen, just pga att jag verkligen avskyr att skriva från den, tycker att allt blir så pilligt och smått 😃

7. Är bloggen något du kommer fortsätta med tror du?

- Ja, det hoppas jag, så länge som jag har nåt att skriva om så gör jag det. Förhoppningsvis så blir det roligare inlägg så småningom.

8. Har du något speciellt tips för o få bättre självförtroende samt bättre självkänsla?

- Jag har skitdåligt självförtroende efter att ha varit mobbad i hela grundskolan, men tror inte att det märks utåt eftersom jag inte visar det. Jag går klädd som jag vill och är som jag själv vill och det är ett tips från min sida: Skit i andras åsikter och gör som DU själv vill med ditt liv. Det är svårt från början, men när man kommer in i det så går det per automatik.

9. Varför tror du så många idag lider av psykisk ohälsa?

- Det tror jag i grund och botten kommer i från mobbningen, de flesta som jag känner och har pratat med som har nån form av psykisk ohälsa, har även blivit mobbad under skolåren. Jag vet att mobbning sätter mer spår än vad man tror!

Gillar

Kommentarer