Intervjuar min lillasyster

Idag intervjuar jag min lillasyster Sara. Hon har bloggat tidigare här på nouw men hade sedan ett långt uppehåll. Men nu har hon återigen börjat igen, så därför tyckte jag att det skulle vara passande att köra en intervju med henne så kan hon samtidigt få sig en länk till sin blogg. Klicka bara HÄR så kommer ni in till hennes blogg direkt!

1. När började du blogga för första gången och hur kommer det sig att du bestämde dig för o starta upp en blogg?

- Jag började blogga när jag var 13 år gammal för första gången. Jag vet faktiskt inte, jag kollade på andra bloggar och kände att de var en kul grej, så därför tyckte jag att de kunde vara kul att börja själv.

2. Vad handlar din blogg om?

- Min blogg handlar mest om min vardag, vad jag gör om dagarna och ibland skriver jag om ämnen som jag vill uttrycka mina åsikter i, eller andra lite roligare saker än vardag. Nu har jag däremot tagit bort mina gamla inlägg eftersom jag startat om på nytt.

3. Har du några drömmar/mål med bloggen?

- Nej, det har jag faktiskt inte, eftersom jag börjat om på nytt vill jag inte sätta några mål ännu. Däremot hade ju drömmen varit och bli en liten större bloggare eftersom jag tycker att de är riktigt kul och blogga.

4. Har du några drömmar/mål utanför bloggen?

- Hmm.. Utanför bloggen har jag väl inga större drömmar. Jag har väl drömmar om hus, barn och sånt där. Men inget större. Och mina mål utanför bloggen just nu är och satsa allt jag har i skolan.

5. Har du några speciella tips för o kunna bli självsäker i sig själv och för att kunna få bättre självförtroende?

- Det ända tipset jag kan ge är nog att peppa varandra, peppa dina kompisar, peppa dina nära och kära helt enkelt om dem skulle ha en sämre dag. Och om de handlar om utseende, testa något nytt, färga håret, köp nya kläder eller något liknande. De kan få en person och känna sig lite finare igen. Så har iallafall jag känt många gånger. Och jag peppar alltid mina kompisar när dem har dåliga dagar, och jag själv blir peppad av dem, och då blir jag självsäker och får bättre självförtroende.

6. Läser du andras bloggar? Isåfall, vad för sorts bloggar föredrar du?

- Ja, jag läser andras bloggar, jag läser helst vardags bloggar, mat och mode, det tycker jag är kul. Och de är nog därför jag själv bloggar om de också skulle jag tro.

7. Vad är det roligaste med att blogga tycker du? Och vad är det tråkigaste?

- Det roligaste är nog att folk faktiskt intresseras av vad jag tycker om, vad jag gör i min vardag och allt de där. De tråkigaste är när man inte har tiden till att blogga en dag, för blogga är nog bland de bästa som finns.

8. Tycker du det är viktigt att man har bilder till inläggen? Motivera gärna varför isåfall.

- Ja, jag tycker det är superviktigt att ha bilder i sina inlägg. Visst att ett inlägg är bildfritt om man bara skriver ett snabbt inlägg, men om man bara skriver utan bilder på tillexempel saker man skriver om blir de inte samma sak. Bilderna i inlägg, är som kryddan i maten kan man säga.

9. Hur skulle du beskriva din syster Sofia?

- Jag skulle beskriva min syster Sofia som en väldigt positiv och glad tjej. Hon är en riktigt stark tjej, kämpar för de hon vill nå fram till. Hon är älskad av många ska ni veta!

Gillar

Kommentarer