Intervjuar Sandra

Idag intervjuar jag en tjej som heter Sandra. Hennes blogg handlar mycket om träning, motivation och även mycket av hennes vardag. En riktigt bra blogg som jag absolut tycker att ni ska kika in. Klicka bara HÄR så kommer ni till hennes blogg direkt. Stort tack för att du ville ställa upp i detta!

1. När började du blogga för första gången och hur kommer det sig att du bestämde dig för o starta upp en blogg?

- Jag kommer inte riktigt ihåg på pricken när jag började blogga men det var kanske runt 2008 eller liknande. Har bloggat ihop med en vän i några år också tills vi slutade blogga tillsammans och hoppa då tillbaka till egen blogg. Anledningen till att jag började blogga var för mina hästar. Jag började som en dagbok tills jag insåg att jag hade en hel del läsare och började tycka det var roligt och började blogga mer inlägg per dag. Nu är bloggen utan hästar men om vi alla håller tummarna så är snart hästarna tillbaka på bloggen! :D

2. Vad är det roligaste med o blogga tycker du? Och vad är det tråkigaste?

- Jag tycker all respons man får från sina läsare! Det är så himla roligt och får mig att vilja blogga mer. Det tråkigaste är nog när man får elaka kommentarer. Än så länge har jag lyckats att få minimalt med dåliga kommentarer men vissa är skit.

3. Hur gör du för o komma på bra inlägg en dålig dag och när blogg motivationen är på botten?

- Jag tänker på vad jag själv hade velat läsa när jag klickar in på min blogg. Sen kanske jag rådfrågar Marcus (min sambo) ibland eller vänner.

4. Har du några drömmar/mål med bloggen?

- Jag har mål och visioner för bloggen. Jag vill att den ska växa och att jag ska kunna inspirera/peppa andra genom bloggen.

5. Har du några drömmar/mål utanför bloggen? 

- Jag har som mål att vara lycklig med mig själv. Jag vill lära mig saker av mina misstag för att kunna utveckla mig själv och komma steget längre. Min högsta dröm är att få tillbaka hästar i min vardag och det är så nära nu.

6. Läser du andas bloggar? Isåfall, vad för sorts bloggar föredrar du?

- Jag läser, kissie.se, blondinbella.se och nellieberntsson.se. Dessa bloggar besöker jag dagligen. Min inspirationskälla är för det mesta kissie. Jag tycker hennes inlägg är bra, hon uppdaterar lagom många inlägg och är intressant i det hon skriver. Sen läser och kommenterar jag på alla bloggar som lämnar en kommentar eller hälsning hos mig.

7. Tycker du det är viktigt att man har bilder till inläggen? Motivera gärna varför isåfall.

- JA! Jag tycker att inläggen blir super tråkiga utan bilder. Jag börjar sällan läsa en text som inte har en bild med i inlägget. Tycker det är tråkigt. Sen är det viktigt för mig att det är nya bilder och inte bara samma gamla bilder som skiftas runt måndag till fredag. Mycket viktigt för mig.

8. Tycker du man bör tänka på något speciellt innan man publicerar ett inlägg?

- Skriv inlägget så som du själv vill läsa det. Sen är det alltid bra att tänka på rättstavning och styckeindelning. Jag har själv dyslexi och för mig är det otroligt viktigt med att dela upp texten i olika delar, inte trycka ihop allt i en lång text. Det är så jobbigt att läsa och jag ger upp efter en bit.

9. Vilka riktar sig din blogg till?

- Min blogg handlar mycket om träning, motivation och sen även mycket vardag. Sedan jag slutade med hästar (cirka tre år) känns det som att jag aldrig riktigt hittat rätt riktning av bloggen. Hästar var det som fick mig att börja blogga och det var hästarna som blev min inriktning på bloggen, alltså då hästmänniskor.

Gillar

Kommentarer

Sandra SG,
Tack så fint inlägget blev! Önskar dig en strålande dag <3
sategu.se
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Tack själv för att du ville ställa upp i detta! 😊
nouw.com/mittlivsomsofia