Intervjuar Sanna

Idag intervjuar jag en tjej som heter Sanna. Hon bloggar om lite allt möjligt, blandannat resor eftersom att det är något som hon älskar. Hon lägger även upp inspirerande outfits, inredning, smink och även hennes vardag. En riktigt bra blogg som jag absolut tycker ni ska kika in. Klicka bara HÄR så kommer ni till hennes blogg direkt. Stort tack för att du ville ställa upp i detta!

1. När började du blogga för första gången och hur kommer det sig att du bestämde dig för o starta upp en blogg?

- Absolut första gången jag började blogga måste ha varit när jag var 13 år, då var dock bloggen inget seriöst utan jag bloggade bara för jag tyckte det var kul och jag skrev mest om min vardag. Denna blogg dock startade jag i juni 2014 och det var då jag kände att jag ville börja satsa ordentligt.

2. Vad handlar din blogg om?

- Min blogg har lite allt av det goda, framför allt resor då jag älskar att ge mig ut i världen eller bara på några mini weekends här i Sverige. Inspirerande outfits, inredning, smink samt min vardag m.m finner du också i min blogg.

3. Har du några drömmar/mål med bloggen?

- Drömmar är självklart att i framtiden att kunna ha detta som jobb, då jag verkligen börja känna att detta är något som passar mig. Men små drömmar just nu är att få den att utvecklas, jag har redan börjat med att spela in videos tillsammans med min bästa vän och skapat en youtubekanal. Att få se bloggen växa är alltid en dröm som går i uppfyllelse för mig.

4. Har du några drömmar/mål utanför bloggen?

- Resa, det är något jag älskar att göra och har gjort hela mitt liv. Att få åka runt och besöka olika länder och se deras bästa ställen som dem har att erbjuda, jag känner bara att jag vill iväg NU, haha.

5. Vilka riktar sig din blogg till?

- Min blogg är inte riktigt inriktad till någon speciell målgrupp då jag vet att det är många i olika åldrar som läser men om jag skulle chansa vilka som flest läser så är det nog ungdomar eller människor upp till 25 år.

6. Har du några speciella tips för o kunna bli självsäker i sig själv och för att kunna få bättre självförtroende?

- En svår fråga då jag själv som liten var väldigt osäker och blyg som person. Jag började få min självsäkerhet när jag var 16 år gammal. Man måste ta det i småsteg, det är inget som kommer på ett rullande band. En sak som är viktig är att man måste tycka om sig själv och strunta i andra, gillar du dig själv så spelar det ingen roll vad andra tycker. Ett självförtroende tar lång tid att bygga upp, det finns väldigt olika självförtroende också, om det är att man kanske vill vara med på bild men känner sig i säker i sig själv, så våga göra det! Gör det med dina närmaste vänner i början så det inte känns allt för läskigt. Våga göra saker , gör det i småsteg så ska du se att självförtroendet utvecklas.

7. Läser du andras bloggar? Isåfall, vad för sorts bloggar föredrar du?

- Jag läser många olika bloggar, mycket av mina vänner då vi inte bor i samma stad längre så är det otroligt kul att läsa om hur deras dagar ser ut. Jag läser mycket modebloggar och resebloggar då det är oftast mycket bilder och man finner mycket inspiration, vilket jag älskar!

8. Tycker du det är viktigt att man har bilder till inläggen? Motivera gärna varför isåfall.

- Ja, jag tycker det är viktigt då jag anser att bilder säger väldigt mycket, en lång text kan bli väldigt tråkig att läsa och man kan lätt tröttna. Finns det bilder med i bloggen gör iallafall att jag blir mer intresserad av att kika in ordentligt. Bilder beskriver otroligt mycket, det kan vara en känsla om man mår dåligt/bra, är man ute och reser människor vill se hur det ser ut, bilder på mat gör oftast att man blir sugen och kanske vill laga det själv, bilder ger så otroligt mycket till en bra blogg tycker jag.

9. Vad är det roligaste med att blogga tycker du? Och vad är det tråkigaste?

- Det roligaste är att man får så otroligt bra respons ifrån sina läsare, och det gör mig lycklig varje dag. Jag älskar att lägga ner energi på bloggen så att det ska bli så bra som möjligt och att man då får så positiva kommentarer, det värmer i hjärtat. Det enda som är det tråkiga är när man hamnar i en ruta i livet då man känner noll inspiration och man bara tänker och tänker på vad man ska blogga om, dem dagarna är inte kul.. Som tur är så är dem inte alls många.

Gillar

Kommentarer

Kul att läsa, bra intervju 😊
evahle.se
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Tack så mycket och jätte roligt o höra att du tycker det var kul o läsa! 😊
nouw.com/mittlivsomsofia