Intervjuar Signe

Idag intervjuar jag en jätte söt tjej vid namnet Signe som bloggar här på nouw. Hon är en riktigt söt tjej med en jätte bra blogg som jag verkligen tycker att ni ska ta o kika in. Så klicka bara HÄR så kommer ni till hennes blogg direkt. Och tack till dig Signe för att du ville medverka i en intervju!

1. När började du blogga för första gången och hur kommer det sig att du bestämde dig för o starta upp en blogg?

- Jag startade den här bloggen jag har nu hösten 2014 och det var även min första blogg. Så jag har haft den ett bra tag nu. Jag har alltid älskat att skriva och ta bilder, jag har även hela mitt liv varit intresserad av mode. Sedan jag var runt 6år har jag tyckt om att läsa andras bloggar och när min bästa vän startade en blogg blev jag väl inspirerad och bestämde mig för att själv testa.

2. Vad handlar din blogg om?

- Min blogg handlar främst om mitt liv, jag delar med mig av vad jag gör på dagarna och man får läsa om allt jag upplever. Det kommer också modeinlägg på bland annat mina outfits eller ifall jag köpt något nytt klädesplagg. Sen kommer det andra sorters inlägg också, så det är ganska blandat.

3. Har du några drömmar/mål med bloggen?

- Jag är en tjej på 12år så jag vet inte riktigt. Så länge jag fortsätter att tycka det är roligt att blogga är jag nöjd haha. Självklart skulle det vara roligt att kanske bli sponsrad av något märke eller blir veckansblogg på Nouw.

4. Har du några drömmar/mål utanför bloggen?

- Som sagt är jag ju 12år men just nu tycker jag det hade varit roligt att vara en skådespelare då jag älskar att spela teater. Hade även tyckt det vart kul att vara kläddesigner eller på något sätt jobba inom mode.

5. Tycker du att man ska tänka på något speciellt innan man publicerar ett inlägg?

- Innan jag publicerar ett inlägg läser jag alltid igenom det en gång. Då kan man ju rätta till smådetaljer som felstavningar eller liknande. Det är något jag brukar reagera på ifall jag läser ett inlägg och något ord är felstavat. Annars tycker jag att det är viktigt att du är nöjd med ditt inlägg innan du publicerar det så att du inte känner så "detta blev inget bra inlägg men bloggen måste ju uppdateras". Inlägget måste inte vara perfekt men det är viktigt att du själv känner att det är något du vill att folk ska läsa.

6. Läser du andras bloggar? Isåfall, vad för sorts bloggar föredrar du?

- Ja jag brukar bland annat läsa Kenzas blogg (kenzas.se) den tycker jag är jättebra då hon gör intressanta inlägg med fina bilder. Jag tycker mest om att läsa modebloggar, som Kenzas blogg men jag gillar också att läsa bloggar där folk skriver om sina åsikter för olika saker eftersom att jag tycker det är intressant att läsa hur folk tycker.

7. Är bloggen något du kommer fortsätta med tror du?

- Ja absolut, just nu vill jag fortsätta med bloggen. Jag tycker att det är jätteroligt att blogga och det är roligt att folk läser mina inlägg. Jag vet inte vad jag kommer tycka i framtiden men så länge jag tycker det är roligt med bloggen kommer jag fortsätta.

8. Har du något speciellt tips för o få bättre självförtroende samt bättre självkänsla?

- Jag vet inte riktigt, jag tycker det är en ganska svår fråga efter som att olika saker funkar för olika personer. Själv var jag väldigt blyg och vågade inte riktigt säga vad jag tyckte innan jag började att spela teater. Teatern har hjälpt mig att bygga upp mitt självförtroende och våga vara mig själv. Jag har väl också lärt mig få bättre självkänsla genom åren då jag har lärt mig vara mig själv och samtidigt tycka om mig som mig. När jag var yngre var jag inte heller alltid med folk jag tyckte om och jag vet inte riktigt varför. Jag vågade inte stå för vad jag tyckte eller säga vad jag själv ville utan hängde bara med andra men nu spenderar jag bara min tid med folk som gör mig glad och som jag tycker om.

9. Varför tror du så många idag lider av psykisk ohälsa?

- Jag har aldrig själv lidit av psykisk ohälsa och känner inte heller någon som har gjort. Alltså vet jag inte så mycket om det. Jag tror dock att kränkande kommentarer på nätet och i verkligheten kan få en att bli deprimerad eller få ångest att man inte duger. Jag tror också att många tjejer och killar som blivit illa behandlade på olika sätt blir deprimerade eller kan få ångest för att de är rädda. Som sagt vet jag inte jättemycket om detta men jag tror att många mår dåligt av att samhället bestämmer hur du ska vara, se ut och bete dig och ifall du inte är t ex tillräckligt smal eller kanske inte är eller ser ut som alla andra kan folk vara riktigt taskiga och komma med otroligt kränkande kommentarer.

Gillar

Kommentarer

Sissisblogg
Sissisblogg,
Jätteroligt att jag fick medverka!
Kram
nouw.com/sissisblogg
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Och jätte roligt att du ville medverka! Kram! 😊
nouw.com/mittlivsomsofia
marlenejohansson
marlenejohansson,
Men åh vad roligt med intervjuer!
nouw.com/marlenejohansson
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Jätte roligt att du tycker det!! 😊
nouw.com/mittlivsomsofia
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Åh vad kul med intervju 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet