Intervjuar Tina

Idag intervjuar jag Tina som bloggar här på nouw. Jag har följt hennes blogg ett bra tag och jag tycker den är riktigt bra. Så en blogg som jag absolut kan rekommendera. Klicka bara HÄR så kommer ni in till hennes blogg med en gång. Sedan ett stort tack till dig Tina för att du ville medverka i en intervju!

1. När började du blogga för första gången och hur kommer det sig att du bestämde dig för o starta upp en blogg?

- Jag började blogga 2008 men slutade när jobb och familj krävde mer tid men har tagit upp det i omgångar. Då skrev jag mest för att jag ville skriva om hur det är att leva med barn själv och både för och nackdelarna som finns som ensamstående förälder. Denna gång ville jag inspirera andra med min blogg så därför valde jag en helt ny blogg istället för att fortsätta den andra.

2. Har du några drömmar/mål med bloggen?

- Mina mål och drömmar med bloggen är att inspirera andra att må bra och att det är ok att vara glad och må bra oavsett hur livet ser ut och vart man är i livet.

3. Har du några drömmar/mål utanför bloggen?

- Mina drömmar och mål utanför bloggen är att jag vill hjälpa andra att må bra. Jag har alltid velat hjälpa andra och därför utbildade jag mig till undersköterska men där vart jag mer intresserad av psykologi, vilket alltid har fascinerat mig, och ja jag vill verkligen hjälpa andra att må bra och stärka självförtroendet hos unga, även äldre, då jag har märkt att många mår fruktansvärt dåligt.

4. Vad handlar din blogg om?

- Min blogg handlar om mig och mitt liv, men jag försöker även inspirera andra att må bra genom att lära ut några enkla knep att stärka självförtroendet och sen lära sig att se lite positivare på sin situation och sitt liv.

5. Vad tycker du är det bästa och det sämsta inom bloggvärlden?

- Det bästa inom bloggvärlden är att man kan nå ut till väldigt många och att det finns så många fina människor bakom bloggar som man kan följa och verkligen lära känna om man vill det. Det sämsta är nog all avundsjuka och hat som finns. Det är så många som mår dåligt som man märker får massa "hatföljare" och det är ALDRIG ok att vara elak mot någon!

6. Läser du andras bloggar? Isåfall, vad för sorts bloggar föredrar du?

- Ja jag läser o följer en del bloggar. Det är varierande men inredning, personliga bloggar, bloggar som inspirerar och sånt jag gillar.

7. Har du något speciellt tips för o kunna få bättre självförtroende samt bättre självkänsla?

- Min favorit när det gäller att stärka självförtroendet är spegeln, som jag brukar be mina läsare använda sig av, o sen säga en massa positiva saker om sig själv medans de tittar på sig själv i spegeln. Men lappar med ord man ska säga högt till sig själv stärker också självkänslan.

8. Varför tror du att så många idag lider av psykisk ohälsa?

- Samhället idag sätter stor press på många, vi ska ha ett visst betyg när vi slutar skolan, ska redan som 15-16 åringar veta vad vi vill jobba med i resten av våra liv och söka den utbildningen och få bra betyg o sen ska man hinna göra så många saker som möjligt under tiden man studerar. Det är en STOR press man har på sig redan som liten och man ska lära sig saker redan på dagis, förskolan. När man inte kan prestera det man tror omgivningen förväntar sig så mår man dåligt.

9. Har du något speciellt som du skulle vilja säga till dem som mår psykiskt dåligt?

- Du är vacker! Du är unik! Du är bäst på att vara DU! Glöm aldrig bort det DU tror på!

Gillar

Kommentarer

positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack fina Sofia för att du ville intervjua mig. Detta va riktigt roligt 😊 Kram
nouw.com/positiv5barnsmamma
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Tack själv för att du ville ställa upp! Kram! 😊
nouw.com/mittlivsomsofia