Jag blir så arg på sådant här

Jag satt förut o kollade på Thereses senaste videoklipp och när jag hade kommit till den delen där hon berättar om en viktig sak så trodde jag seriöst att jag nästan skulle tappa hakan. Hur kan man ringa till någons förälder eller till någon överhuvudtaget o påstå sig vara polisen och sedan säga "din dotter har varit med i en trafikolycka, vi skulle behöva att du kommer till sjukhuset och identifierar kroppen". Alltså seriöst?! Hur FAN kan man skämta om något sådant allvarligt? Man skämtar bara inte om sånt. Tänk hur hennes mamma måste ha känt sig där när hon fick ett sådant telefonsamtal där någon påstår sig vara polisen och påstår att hennes dotter varit med i en olycka och dött. Detta är ju helt sjukt och man gör INTE så!!

Pga detta så funderar tillomed Therese på vad det är hon gör på youtube, pga att det finns folk som gör sådant här sjukt. Varför förstöra för en människa som gör något som man tycker är roligt? VARFÖR FÖRSTÖRA?! Jag förstår det verkligen inte och jag kommer heller aldrig förstå mig på det. 

Det kan inte fortsätta såhär. Man ska fan kunna vara en offentlig person utan att sådana här sjuka saker ska inträffa. Förlåt att jag låter så arg nu men detta är FAN INTE OKEJ! Tänk om det skulle vara just du som fick ett sådant telefonsamtal där någon utger sig för o vara polisen och sedan säger att din dotter/son eller någon som står dig nära har dött i en olycka eller något, hur skulle du känt dig då? Ni som inte håller på såhär behöver inte ta åt er. Men till er som faktiskt håller på med sådana här grejer vill jag säga såhär till: Skärp till er och tänk steget längre innan ni gör något och tänk på vilka konsekvenser det faktiskt kan ge. För sådant här kan faktiskt skada en människa psykiskt och detta är INTE okej!

Jag hittade även en artikel om detta som ni kan läsa HÄR

  • Tankar

Gillar

Kommentarer

positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Bra skrivet. Det här är något som aldrig är ok att skämta om 💞
nouw.com/positiv5barnsmamma
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Tack så mycket! Det är det verkligen inte! 💗
nouw.com/mittlivsomsofia
Mormors lilla kråka,
Men herregud så sinnessjukt! Jag tappar hakan. Detta är verkligen inte ok!!
www.mormorslillakraka.nu
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Jaa, detta är helt sjukt och man gör inte så!!
nouw.com/mittlivsomsofia
lillfoppan
lillfoppan,
Man blir så less på sånt, helt sjukt!!!!
nouw.com/lillfoppan
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Verkligen, helt sjukt!!
nouw.com/mittlivsomsofia
Jesse,
Man tappar verkligen ord, man fick verkligen en klump i magen när man hörde vad hon berättade.
www.jessesarvak.com
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Verkligen, helt sjukt hur vissa beter sig alltså
nouw.com/mittlivsomsofia