Jag har en önskan

Jag har en önskan, och den önskan är att jag nån dag kan få vakna upp o känna "yes, ännu en till dag". Men det är inte så det är just nu. För varje dag när jag vaknar så vaknar jag alltid med en kraftig ångest och det är så fruktansvärt jobbigt så jag inte ens vet hur jag ska kunna beskriva den känslan. Kan inte beskriva det mer än o säga att det är riktigt jobbigt.

Jag vill bara nån dag kunna vakna upp helt glad och känna "yes, ännu en till dag". Jag vill verkligen det. Men det känns som den känslan är väldigt långt borta och jag vet inte hur jag ska göra för o komma till det målet jag vill komma till. Jag försöker verkligen, men det är riktigt svårt. Jag känner mig så omotiverad på livet. Känner mig inte alls peppad.

Jag tror även att man kan uppfatta mig som väldigt glad. Speciellt på dem videoklippen jag gör. Men under tiden när jag gör dem videoklippen så är det så otroligt mycket jobbiga grejer som snurrar runt i mitt huvud. Jag fattar inte ens hur jag lyckas se så glad ut som jag ser ut. Men jag gillar o göra videos och jag vill inte ge upp något som jag verkligen gillar pga min ångest. Jag vill verkligen försöka ändå och jag gör så gott jag kan iallafall. Jag vet egentligen inte vad det är jag vill få ut med detta inlägget. Kände nog mest bara att jag ville skriva av mig lite, för det är så mycket tankar i mitt huvud så att det känns som huvudet nästan ska sprängas och då kan det vara väldigt skönt att få skriva av sig lite här på bloggen blandannat!

Finns så mycket mer som jag egentligen vill skriva. Men jag kan inte riktigt sätta ord på allting känner jag. Så jag tror det är bäst att jag avslutar detta inlägget nu. Men det var iallafall väldigt skönt att få skriva av sig lite!

  • Tankar

Gillar

Kommentarer

Hannahstankar
Hannahstankar,
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Jesse,
Stor styrkekram till dig min fina vän <3 du vet vart jag finns om du behöver prata
www.jessesarvak.com
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Tack så mycket! <3
nouw.com/mittlivsomsofia