Jag minns

Fotograf Rebecka Samdell

Jag minns hur ni mobbade mig. Jag minns klumpen jag hade i magen varje gång jag var påväg till skolan. Jag minns allt ni sa till mig, allt ni gjorde mot mig och allt som ni utsatte mig för. Men framförallt så minns jag den gången när ni gick till lärarna och ljög för dem, ni ljög för dem och sa att jag hade varit elak fast att jag faktiskt inte hade gjort er ett skit, för egentligen var det ju ni som var elaka emot mig. Det var ju ni som mobbade mig och inte tvärtom. Ni gjorde verkligen allt för att sänka mig vilken ni verkligen lyckades med också.

Men det var egentligen inte det som gjorde som mest ont, för det som gjorde mest ont var att er valde lärarna att tro på vilket resulterade till att det blev jag som fick all skit, och det blev även jag som tvingades säga förlåt till er fast att jag faktiskt egentligen var den oskyldiga och än idag frågar jag mig själv varför egentligen? Varför kunde ni inte tro på mig men på dem? Varför kunde ni inte lyssna på vad jag hade och säga när jag försökte få er hjälp? Jag kände mig verkligen så oerhört ensam och misstrodd. Varför vände ni mig bara ryggen när allt jag egentligen behövde var en hjälpande hand?

Gillar

Kommentarer

Andreas Rejbrand,
Usch, sådant är verkligen hemskt. Jag har också flera minnen av liknande typ, så jag vet hur ont det gör. Det är tur att du är så pass stark som du är. (Men vilken härlig bild! Så fina färger och så efterlängtad sommarkänsla.)
rejbrand.se/
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Ja det är det verkligen. Tråkigt o höra att du också har likande minnen av sånt. Vi får försöka påminna oss själva om att det inte är oss det är fel på. Tack så jätte mycket verkligen, och ja snart är sommaren här! 😊
nouw.com/mittlivsomsofia
Nyponsoppan
Nyponsoppan,