Jag vill ha riktig hjälp

Imorgon har jag tid hos min kurator igen och jag har jätte jätte mycket ångest för o gå dit. Jag har börjat känna efter lite och det känns inte som hon tar allting riktigt på allvar. Det känns mer som om att hon försöker stressa mig till o börja må bättre igen. Sist när jag var där så sa hon en grej som fick mig till o bli väldigt ledsen och som fick mig till o känna mig jätte stressad. Så, jag vet ärligt talat inte om jag tänker gå dit imorgon. För varför ska jag gå till ett ställe som jag bara får ångest av att gå till? Så jag funderar på o ta kontakt med min andra kurator, så hon kanske kan hjälpa mig till en psykolog istället. För den hjälpen jag får nu är inte tillräckligt för sånt här som jag går igenom. Jätte svårt o förklara när ni inte vet vad det är jag går igenom. Men det kommer nog bli så att jag kommer skriva ett inlägg där jag berättar. För det kan kännas skönt att bara få skriva av sig allting.

Jag har även mejlkontakt med en tjej via tjejzonen. Tjejzonen är en sida för tjejer där man kan få stöd. Man kan även få en "storasyster" som man kan få chatta med via Skype 1 gång i veckan och det är något som jag också har. Men hon hjälpte även mig så jag fick mejlkontakt via mejlen med en annan också, och hon jag har mejlkontakt med kommer verkligen med jätte bra tips och hon skrev blandannat att får jag sådan kraftig ��ngest över o gå till kuratorn så kan jag ju antingen välja att inte gå dit, eller gå dit för o enbart prata om att jag vill få hjälp med o hitta en psykolog. Men jag tror inte jag tänker gå till henne. Kommer nog bli så att jag ringer och säger att jag inte kan komma och sedan tar kontakt med min andra kurator. För jag känner, får jag sådan kraftig ångest över o gå dit så tror inte jag det är så bra att jag fortsätter gå dit. För det kommer ju inte precis hjälpa att gå dit om jag ändå känner att det inte ger mig något och då är det heller inte lönt att jag ska lägga min tid på o gå till något ställe som jag ändå känner inte hjälper mig. Det här med personkemin är väldigt viktigt faktiskt och jag känner att jag vill ha riktig hjälp. Jag vill ha riktig hjälp av någon som jag känner verkligen förstår och som verkligen tar allting på allvar.

  • Tankar

Gillar

Kommentarer

Jesse,
Gör det som känns bäst för dig fina <3 Du ska ju inte behöva gå till något som får dig att må ännu sämre och sedan inte få någon hjälp alls <3 Styrkekram till dig fantastiska människa
jessesarvak.com
Evahle - en blogg om psykisk hälsa
,
Usch, så ska det inte kännas. Det ska kännas bra att prata med någon <3
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Precis, du har så rätt! <3
nouw.com/mittlivsomsofia