Jag ville inte leva

Att jag har mått så fruktansvärt dåligt så att jag känt att jag inte ens har velat leva känns riktigt hemskt, det är verkligen hjärtskärande. För varför ska jag ens behöva känna så? Varför ska jag behöva känna så bara för att jag blivit mobbad, och varför ska jag behöva känna så pga att jag blev utsatt för en våldtäkt hösten 2015? Jag har ju inte ens gjort något fel. Detsamma gäller även det där med att jag blev tvingad att suga på en killes snopp som inte var så många år äldre än mig när jag var liten, och detsamma gäller även när jag blev sexuellt ofredad på min student. Ingenting är ju mitt fel. Mobbningen som jag blev utsatt för under nästan hela min skolgång är heller inte mitt fel, jag har inte valt något av det här och ingenting är mitt fel. Men våldtäkten som skedde hösten 2015 är det som påverkade mig mest, det var det som fick mig till att börja känna ännu mer att jag inte vill leva, för det var den händelsen som var värst och som gick längst. Han höll ju till och med fast mig när jag försökte göra motstånd o streta emot innan jag blev som paralyserad och han sa ju dessutom även att jag får skylla mig själv som då hade den kroppen som jag hade. Jag kände även så när jag blev mobbad att jag inte ville leva, men det med mobbningen är något som jag klarat av att lägga bakom mig. Men efter våldtäkten 2015 så eskalera det, allt jag egentligen ville var att försvinna och så har jag även känt extremt mycket det här året, jag har till och med fått vara inlagd på psyk pga det. Det är verkligen hemskt och hjärtskärande precis som jag skrev längre upp. När jag nu sitter här o tänker på hur dåligt jag faktiskt mått och hur dåligt jag även mått i det tysta innan mina anhöriga fick reda på att jag mår dåligt, och hur mycket våldtäkten påverkade mig såpass mycket så att jag till och med hur många gånger som helst känt att jag inte vill leva gör mig så ledsen, och att jag dessutom fått vara inlagd på psyk pga att mina tankar kring att jag inte velat leva varit så kraftiga. Jag har ju inte ens gjort något fel, det är hemskt att jag dessutom straffat mig själv såpass mycket genom att svälta mig själv när det inte ens är mitt fel. Skulden ska enbart ligga på förövaren. För det är förövaren som har gjort fel och inte jag.

Gillar

Kommentarer

HannahOster
HannahOster,
Vännen!! Du behöver inte må så som du mår. Livet är mer än killar som förstör och är äckliga. Säg till om du vill ha någon att prata med så lyssnar jag gärna <3
nouw.com/hannahoster
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Men åh, tack så jätte mycket fina du, och detsamma till dig! <3
nouw.com/mittlivsomsofia
Kriskampen
Kriskampen,
styrkekram ❤
nouw.com/kriskampen
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Stor styrkekram ❤
nouw.com/nikolinapettersson
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Massa kramar till dig fina Nikolina ❤️
nouw.com/mittlivsomsofia
Andreas Rejbrand,
Jag kan precis förstå hur du känner. Jag känner precis likadant. En dag blir det dock din och min tur att vara lyckliga! Vi förtjänar det.
www.rejbrand.se
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Ja precis, en dag blir det våran tur att bli lyckliga! <3
nouw.com/mittlivsomsofia