Januari 2016

Eftersom att det inte är så långt kvar på detta året 2016 så hade jag nu tänkt ta o göra ett inlägg för varje månad där jag summerar varje månad. Så första månaden är alltså Januari som jag nu hade tänkt ta o börja med. Kommer inte skriva om alla månader samtidigt, utan tar månad dag för dag. Så idag kommer det alltså handla om månaden januari.

Som ni som läser min blogg vet så var ju jag förra året 2015 i September utsatt för ett sexualbrott som jag gick och höll för mig själv i ett par månader innan jag började berätta om det för mina nära. Började inte berätta något om det förrän i December 2015 någon gång. Så när sedan året slog över till 2016 så hoppades jag verkligen på ett nytt bra år. Jag firade in det nya året tillsammans med min bästavän Jennifer. Vi satt o drack lite cider tillsammans och hade det allmänt trevligt. Vid 12 slaget så gick vi sedan ut o kollade på alla raketer för o fira in det nya året och det nya året började också väldigt bra.

Några veckor efter så hade mamma och mammas man bestämt sig för att dem skulle köpa en hund. Dem åkte o kollade på lite olika hundar men bestämde sig sedan för o köpa en hund som fanns i Malmö, och det var då Tuffe. Jag följde med o hämtade honom och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Kärleken för djur är verkligen helt obeskrivligt.

Först så var det inte tänkt att han skulle heta Tuffe, mamma var inne på att han skulle heta Pepsi. Men det tyckte inte min 3åriga lillasyster Felicia. Hon tyckte att han skulle heta Tuffe - och eftersom att han faktiskt är Felicias första husdjur så fick hon bestämma, så då fick det även bli namnet Tuffe.

Så detta är lite kort om vad som hände under januari månad. Hände självklart lite mer men inget speciellt som jag kan komma på att skriva om mer än att jag sen började må sämre och sämre med tanke på vad jag varit utsatt för. Hade just då ingen bra samtalskontakt heller som jag kände att jag klickade med. Så jag började bara må sämre och sämre och sen har det fortsatt så.

Gillar

Kommentarer