Jobbig och tuff kväll

Jag vet knappt vad jag ska skriva, för det känns som jag inte riktigt kan tänka. Men jag känner att jag behöver skriva av mig lite. Det har varit en riktigt jobbig och tuff kväll så jag har väldigt ont i huvudet nu. Fredagen kommer nog också bli väldigt jobbig och tuff. Gäller o försöka vara så stark psykiskt man bara kan.

Jag kommer säkert med tiden börja må bättre även fast att det inte känns så. Det gäller bara o försöka så gott man kan o så, och jag försöker verkligen. Orkar egentligen inte skriva så mycket mer just nu, för jag känner att jag ändå inte får ihop orden i rätt sammanhang just nu pga att min hjärna inte riktigt hänger med. Alldeles för mycket o så.

Har iallafall bytt om till pyjamas o krupit ner under täcket. Så ska försöka varva ner så jag kan försöka somna. Jag har väldigt mycket problem med sömnen, men jag hoppas verkligen på att denna natten kan få bli lugn så jag kan sova. Hur som helst så vill jag iallafall önska er allihopa en riktigt godnatt. Var rädda om er och varandra! <3

  • Postad i: Tankar

Gillar