Julklappar som jag fick igår

I lördags så la ju jag upp bilder på vad jag fick i julklapp när jag hade mini julafton med mamma, mormor, moster, kusiner och mina syskon. Så nu ska jag även ta o visa bilder på vad jag fick igår på julafton när jag firade med pappa, släkten på pappas sida och mina syskon.

En resväska vilket är perfekt. Jag har länge tänkt köpa en resväska eftersom det kan vara bra att ha när jag ska till Nossebro. Men det har aldrig blivit av, så därför tycker jag det är perfekt att jag fick en resväska i julklapp. :)

300 kr

Ännu ett till presentkort på Elgiganten vilket är perfekt. Så jag har därför tänkt att jag ska ta och köpa den där GoPro kameran som jag skrev om för ett par dagar sedan. Kommer få lägga till en del själv, men det tycker jag är värt med tanke på att GoPro hero 5 ska vara riktigt bra. Kommer förmodligen bli att jag köper den kameran någon dag i veckan, isåfall kommer jag kunna filma med den på fredag när jag och min kompis Johanna ska iväg och shoppa på mellandagsrean. Jag har ju tänkt att ni ska få följa med när jag shoppar nämligen. Så om jag hunnit köpa den kameran så kommer jag isåfall inviga den för första gången på fredag har jag tänkt. :)

Presentkort på Ikea.

Presentkort på Gekås.

Är jätte nöjd över allt som jag fått, så tusen tack till allihopa! :)

Gillar

Kommentarer