Juni 2016

I juni så var jag på stranden en sväng tillsammans med min kompis Emma. När vi hade suttit där en stund så drog vi sedan vidare till ett ställe som heter brottet där det finns pool. Det är även helt gratis o bada där. Kan kanske vara pga att dem har en kiosk där som gör så dem får in bra med pengar, och att det kanske är därför det är gratis o bada. Jag och Emma badade dock inte, vi satt bara o solade och pratade.

Även midsommar var det i juni och först så var det tänkt att Cecilia skulle komma hem till mig så vi kunde fira det tillsammans. Men tyvärr så fick hon förhinder så på midsommar gjorde jag faktiskt för en gångs skull inget speciellt. Jag kände helt enkelt för o ta det lite lugnt. Däremot så kom Cecilia till mig i slutet på juni och åkte hem någon gång i början på juli. Så vi firade midsommar lite i efterhand tillsammans. Bättre sent än aldrig som man brukar säga.

Förutom att vi firade midsommar i efterhand så spelade vi även in videoklipp till min youtube kanal varje dag som hon var här. Ett av klippen ser ni precis här nedanför.

Juni månad var även den månaden då jag för första gången gick ut offentligt här på min blogg om sexualbrottet som jag var utsatt för. Jag var så fruktansvärt nervös när jag publicerade det inlägget, men när det sedan började trilla in en massa fina kommentarer så lättade det något så enormt mycket för mig och sen dess så har jag fortsatt skriva mycket om det ämnet. Jag har aldrig skrivit ut detaljer om vad som hände under övergreppet och det är ingenting som jag kommer göra heller. Inte ens mina närmaste vet om allting som hände just pga att det är alldeles för jobbigt o prata om det som gör som mest ont. Men jag skriver iallafall en hel del om själva ämnet och ärligt talat så är det tack vare er mina fina och fantastiska följare. Pga att ni alltid kommer med så peppande och fina kommentarer så gör det så att jag kan fortsätta våga skriva om det. Ni är verkligen betydelsefulla. Sedan har det hänt någon gång att jag fått elaka kommentarer. Men dem raderar jag bara och någon gång har jag gjort ett svar på tal inlägg. Men elaka kommentarer betyder ingenting ändå. Det är enbart dem snälla kommentarerna som har någon betydelse för mig.

Min lillasyster gick även i juni ur 9an vilket betyder att hon nu går på gymnasiet. Det är verkligen galet vad fort tiden kan gå alltså. Känns helt overkligt att hon redan går gymnasiet. Men jag är så stolt för hennes skull. Som hon kämpat alltså! <3​

Gillar

Kommentarer