Känner mig vilsen

Ibland kan jag känna att jag saknar den där äkta kärleken. Speciellt dem dagarna när jag känner mig så ensam. När det tog slut med min första kärlek som jag träffade 2011 så har det här med kärleken varit som ett väldigt stort problem för mig. Jag träffade ju en kille efter det som höll i 8 månader. Men det förhållandet var långt ifrån lika bra som mitt första förhållande. Mitt första förhållande höll lixom i 2 år och 6 månader och vi var även förlovade i ett och ett halvt år, och sedan träffade jag då han som jag var tillsammans med i 8 månader och sen när det tog slut så har jag haft jätte mycket problem med det här med kärleken. Det är riktigt svårt o hitta någon som tar en för den man är och som älskar en för den man är.

Samtidigt så vet jag att som det ser ut just nu så skulle jag ändå inte klara av o vara i ett förhållande. Jag måste försöka fokusera på mig själv först och främst. Fokusera och kämpa för o iallafall kunna börja må bättre igen. Men just nu som i denna stunden när jag känner mig så ensam så blir det så automatiskt att man verkligen saknar den där äkta kärleken och det var länge sen jag upplevde det också. Jag vill bara komma ur min depression och ångest så jag kan må så mycket bättre. Jag vet innerst inne att det säkert kommer komma en dag då jag kommer må så mycket bättre, och att det även kommer komma en dag då jag blir tusen gånger starkare och bättre än vad jag någonsin tidigare varit. Men trots att jag innerst inne vet det så känns det ändå samtidigt som det aldrig kommer hända. Det känns som jag alltid kommer må såhär dåligt och den känslan skrämmer mig, det skrämmer mig något så fruktansvärt mycket och jag vill inte ha det såhär. Jag vill bara kunna må helt bra igen och jag önskar så fruktansvärt mycket att det som har hänt aldrig skulle hända. Men det är tyvärr ingenting jag kan göra något åt. För det som har hänt har hänt och det går tyvärr inte o göra ogjort. Hur mycket man än vill få det ogjort så går inte det.

Jag vet att ni inte vet vad det är jag pratar om nu eftersom att jag inte skrivit ut något om det i bloggen än. Men det kommer nog komma en dag någon gång där jag kommer berätta o så. Men som det är just nu så vill jag inte det. Jag måste först och främst försöka fokusera på o börja må bättre. Det är det som är prio ett och som är det viktigaste just nu helt enkelt!

Gillar

Kommentarer