Kanske inläggning

Besöket på ätstörningenheten gick mindre bra idag, eller ja gick väl kanske lite bra också eftersom att min behandlare kom fram till lite grejer som kanske skulle kunna vara bra för mig. Men det känns dock riktigt jobbigt. Har gått ner lite mer i vikt och min behandlare frågade mig hur jag ser på det där med o bli inlagd eftersom att det där med maten och vikten är extremt jobbigt för mig. Direkt när hon nämnde ordet inlagd så fick jag bokstavligt talat hjärtklappning, blev först livrädd och bara "MEN VA?! INLAGD?!" Det enda som snurrade runt i mitt huvud var att så illa kan det väl ändå inte vara? Jag kan liksom inte se att jag är så smal som dem andra ser och har inte ens berättat detta för min familj än, att min behandlare vill att jag ska fundera på det med o bli inlagd, för vet inte hur jag ska förklara och sen känns det här väldigt jobbigt, går och bär på väldigt mycket själv. Mina anhöriga vet om att jag går på enheten, men vågar inte berätta om det där med att min behandlare vill att jag ska fundera på det med inläggning. Riktigt jobbigt att berätta sånt här för sina anhöriga.

Min behandlare säger det att hon kan inte tvinga mig, men hon tycker iallafall att jag ska ta och fundera på det. Så får väl försöka fundera på det där. Nästa vecka är min behandlare ledig så jag har ingen ny tid förrän om två veckor, vilket betyder att jag har två veckor på mig att fundera. Däremot så ska jag förmodligen till doktorn på enheten nästa vecka, dem ska skicka ut en tid till mig så vet inte riktigt än när den tiden blir men någon gång nästa vecka uppfatta jag det som iallafall. Min behandlare tycker det låter som jag får en väldigt låg dos på mina mediciner som min läkare på vårdcentralen har skrivit ut till mig, så därför vill hon att doktorn på ätstörningenheten ska ta o kolla på det. För kan hända att vi kanske kommer höja dosen. Förutom detta så tycker även min behandlare att jag ska ha en sjukgymnast, så man kan jobba mycket med min kroppsuppfattning + att jag förmodligen även kommer få massage. Har fått en hel del ryggproblem, imorse var det som värst när jag vakna. Kan knappt böja mig ner utan att det gör ont vilket är väldigt jobbigt.

Hur som helst så ska jag iallafall tillbaks till min behandlare om två veckor och hon sa även att jag måste försöka lova att antingen ringa till ätstörningenheten eller till min kurator om mitt mående blir ännu värre då hon är väldigt orolig för mig efter det hon läste som jag hade skrivit ner på en lapp. När jag mår riktigt dåligt så har jag väldigt svårt för o ringa, men får ta o försöka om det skulle behövas.

Gillar

Kommentarer

FruBergsten
FruBergsten,
Styrkekramar ❤
nouw.com/frubergsten
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Kramar till dig med ❤️
nouw.com/mittlivsomsofia
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
stor styrkekram till dig vännen, kämpa på! ❤❤
nouw.com/nikolinapettersson
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Stor styrkekram till dig med hjärtat och detsamma till dig ❤️❤️
nouw.com/mittlivsomsofia