Klickat hem

Har klickat hem denna vita toppen + den vita kjolen via wish, tycker detta var riktigt snyggt verkligen! Dock så är jag orolig över dem sjuka kommentarerna som vissa väldigt lätt kan kläcka ur sig, som det här exempelvis:

"var försiktig så du inte blir våldtagen bara när du går så"

Jag fattar inte varför folk fortfarande ska hålla på så, varför folk fortfarande ska kläcka ur sig en sådan sjuk kommentar trots att vi är inne på år 2017, för klädseln spelar faktiskt ingen roll. Våldtagen kan man bli oavsett klädseln. Det har vi mig som ett bevis för då jag blev utsatt trots att jag inte var lättklädd. Sedan ska man heller inte behöva anpassa sig efter alla kåta män som inte kan behärska sig. Man ska kunna gå klädd hur fan man vill men ändå inte bli utsatt för något. Killarna kan ju dessutom gå klädda hur dem vill, dem behöver aldrig höra hur dem ska bete sig för o inte bli utsatta för något. Så varför ska inte vi tjejer kunna klä oss som vi vill då? Varför ska vi behöva höra hur vi ska bete oss för o inte bli utsatta när killarna inte behöver höra sånt? Ni hör väl vad sjukt det låter? Jag är så fruktansvärt trött på att folk fortfarande håller på o kläcker ur sig sådant där. Klädseln spelar ingen roll - för oavsett hur man än är klädd så kan man bli utsatt ändå. Det är faktiskt jätte vanligt att man blir utsatt fast att man inte var lättklädd, det är riktigt vanligt. Så snälla ni som hela tiden ska kläcka ur er en sådan korkad kommentar - sluta bara upp med det, för man måste kunna få klä sig hur man vill. Man måste kunna klä sig så som man vill klä sig, man ska inte behöva undvika vissa typer av klädesplagg pga att det finns dem som inte fattar vad som är rätt och vad som är fel - och det är faktiskt jätte vanligt att man blir utsatt fast att man inte varit lättklädd. Så sluta bara upp med sånt, sluta upp med o försöka lära tjejerna hur man ska klä sig och hur man ska bete sig för o inte bli utsatt för något. Det är inte vårat ansvar, ansvaret ligger inte på oss. Ansvaret ligger hos dem som inte kan behärska sig. Det är inte vi tjejer man ska läxa upp, det är dem som begår sexualbrott som man ska läxa upp. Man ska dessutom kunna gå i topp och kjol på sommaren - ingenting som är fel med det och så är det!

Förutom den toppen och kjolen så klickade jag även hem denna selfie-pinnen i färgen rosa. Det som är så bra med denna är att man även kan använda den som ett kamera stativ till mobilen. Så man kan alltså både ha den som en selfie-pinne och som ett stativ på samma gång vilket jag tycker är perfekt!

  • Nära Halmstad

Gillar

Kommentarer