Klickat hem lite via wish

Min kompis tipsade mig om wish. Det är en app där man kan shoppa saker riktigt billigt. Mobilskalet och väskan som ni ser ovanför denna texten klickade jag hem. Väskan kostar 201 kr och iPhone skalet 34 kr. När jag la in väskan i varukorgen så stod det dock att jag fick lite rabatt så jag fick den för 184 kr, så med frakt gick detta på 296 kr vilket jag tycker är riktigt billigt.

För er som inte vet vad wish är så är det en app som man kan ladda ner till sin mobil där man kan shoppa olika saker för ett riktigt bra pris. Erbjudandet gäller en viss tid och hittar man något som man vill köpa så får man vara snabb så det inte tar slut eftersom att dem bara har ett visst antal av varje grej. Jag har aldrig beställt från denna sidan tidigare men min kompis har gjort det och det var hon som tipsa mig om denna appen. Så eftersom att det är första gången som jag beställer därifrån nu så kan jag inte säga så mycket om vad jag tycker om denna sidan osv. Men så fort jag fått hem det jag beställde så kommer jag göra ett inlägg där jag skriver om vad jag tyckte om just det jag beställde!

Leveranstiden kan dock vara rätt lång. På detta jag beställde så är leveranstiden 23-33 dagar, men eftersom att det är så billigt och om grejerna jag beställde är bra så kommer det isåfall vara värt den långa leveranstiden bara för o kunna få det billigare!

Gillar

Kommentarer