Kollar efter present till mamma

Bjuder på en bild från 2014. Då hade jag också piercing i läppen faktiskt. Men den gången hade jag oturen eftersom att det börja pulsera ut så mycket blod ur munnen på mig så till och med ambulansen fick komma o köra in mig till akuten. Den piercingen lossnade av sig själv sen. Men min nya har jag haft bättre tur med iallafall och så hoppas jag att det förblir haha!

Hur som helst så sitter jag just nu o kollar runt lite på internet efter paket till min mamma eftersom att hon fyller år på onsdag. Jag tycker det är mycket lättare o hitta på internet än o springa runt i massa affärer o leta. På internet är det bara o söka på Google så hittar man det man söker jätte lätt lixom. Så tycker det är väldigt smidigt istället för o springa runt i massa affärer o leta present! Men det är vad jag tycker, vi alla är ju olika! :) Om ni förresten har tips på någon bra sida där man kan hitta bra presenter så får ni mer än gärna hojta till i kommentarsfältet. Blir bara glad om jag får lite tips! :)

Vad ska jag annars göra idag? Jag har ingenting planerat faktiskt så jag tar det lite som det kommer, så får vi se vad denna dagen har o erbjuda helt enkelt. Har ni några planer för idag? Eller några planer för helgen kanske? :)

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Annorlunda
Annorlunda,
Planen var bara det jag gör nu, att gå ut och spela Pokemon Go. Coolstuff är en bra sida med roliga grejer!
nouw.com/annorlunda
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Okej 😊 Tack för tipset 😊
nouw.com/mittlivsomsofia