Länkbyte med Emilia

Igår mejlade denna söta tjejen Emilia mig och frågade om jag ville köra ett länkbyte med henne, vilket jag självklart även tackade ja till. Tycker det är riktigt roligt att du mejlade o frågade. För sådant här tycker jag bara är roligt! Så idag kör vi två ett länkbyte med varandra! 

Emilia driver en riktigt bra blogg där man får läsa mycket om hennes vardag, tankar, skönhet och mode. Hon bloggar också lite om psykisk ohälsa vilket jag gillar då jag tycker om o läsa sådana bloggar pga att jag själv lider av det. Sedan är det ju tyvärr ett väldigt tabubelagt ämne, så därför gillar jag verkligen när folk vågar prata öppet om just det. Det är väldigt många idag som lider av det. Så det är ett väldigt viktigt ämne tycker jag då sådant är så vanligt.

Jag tycker hennes blogg är riktigt bra och har även följt den ett bra tag. Hon verkar även vara en riktigt snäll och smart tjej och jag tycker absolut att ni ska ta o kika in hennes blogg. Jag lovar er, ni kommer absolut inte ångra er!! Klicka bara HÄR så kommer ni till hennes blogg direkt! 

______________________________________

Vill du också köra ett länkbyte med mig? Isåfall är det bara till o mejla mig till min mejl som är sofia_nouw@hotmail.com så kan vi planera mer via mejl! :)

  • Länkbyte
  • Nära Halmstad

Gillar

Kommentarer