Libester Award

För ett par dagar sedan så nominerade bloggaren @tips mig att jag ska svara på 11 frågor. När jag sedan svarat på dem frågorna så ska jag nominera 11 andra bloggare som jag ska ställa 11 frågor till. Så nu kör vi, och tack så jätte mycket för nomineringen! :)

1. Vad är du minst nöjd över i ditt liv?

- Det som jag är minst nöjd över i mitt liv är nog min ångest och panikångest. Det är riktigt jobbigt att leva med det. Men det är ju ingenting som jag själv kan rå för.

2. Vilken är din favoritlåt?

- Jag lyssnar på lite olika låtar faktiskt, men min favoritlåt får bli en låt som heter verkligheten som Linnea Näslund sjunger. Ni hittar den HÄR. Riktigt bra är den verkligen och det är en låt som jag bokstavligt talat kan lyssna på om och om igen.

3. Vad är du mest rädd för?

- Det som jag är mest rädd för är att jag är rädd för att jag alltid kommer må lika dåligt. Jag vet innerst inne att jag garanterat en dag iallafall kommer må mycket bättre även fast att det alltid kommer vara en del av mig som kommer fattas. Men det är ändå någonting som jag är rädd för. Sen är jag även rädd för spindlar och åskan.

4. Vilken affär skulle du inte kunna leva utan?

- Nu shoppar jag mest på internet, men Gina Tricot är iallafall en affär som jag älskar som jag inte skulle kunna leva utan. Och av internet shopping sidor så får svaret bli madlady. Dem har verkligen så mycket snyggt på den sidan.

5. Vad är det första du gör när du vaknar på morgonen?

- Det första jag oftast gör när jag vaknar på morgonen är att jag sminkar mig. Ibland kan det även vara att jag tar en dusch, men oftast så gör jag det på kvällen då jag tycker det är riktigt skönt med en varm och skön dusch på kvällarna. Så oftast är sminka mig det första som jag gör på morgonen.

6. Vilket är ditt drömjobb?

- Mitt drömjobb är egentligen o bli dansare och ångrar ibland att jag inte gick media på gymnasiet. Men samtidigt så är dansare är en väldigt hård konkursens och det är ingenting som jag tror att jag skulle klarat av, så jag nöjer mig med dans på fritiden. Men man kan ju alltid ha en dröm. Men utöver det så skulle det vara kul att få jobba på en förskola eller något café.

7. Hur ser en perfekt dag ut för dig?

- En perfekt dag för mig är en hel dag utan ångesten. Att jag vaknar på morgonen helt ångest fri och bara tar hela dagen som den kommer. Tyvärr så händer det inte ofta att jag har en helt ångest fri dag. Men när det väl händer så är det verkligen betydelsefullt.

8. Vilken är din sämsta vana?

- Min sämsta vana är att jag ofta känner att jag måste dubbelkolla flera gånger ifall ytterdörren är låst fast att jag egentligen innerst inne vet att den är låst. Men trots det så får jag för mig o alltid dubbelkolla flera gånger vilket kan vara rätt jobbigt.

9. Hur tror du att ditt liv ser ut om fem år?

- Jag kan ha väldigt svårt för o tänka mig in i hur mitt liv om några år kommer se ut. Men jag hoppas iallafall att min ångest och panikångest har blivit mycket bättre, även att min depression har blivit bättre. Att jag har ett jobb som jag trivs med och att jag hittat en kille som jag vill leva mitt liv tillsammans med.

10. Vilken kändis skulle du helst vilja spendera dagen tillsammans med?

- På denna frågan så får svaret bli en youtube kändis, och då får även svaret bli Therese Lindgren. Hon verkar vara en riktigt härlig tjej och hon lider ju också av ångest och jag kan ibland känna igen mig en hel del när det gäller henne. Så att spendera dagen tillsammans med henne skulle vara roligt!

11. Är du rädd för clowner numera med tanke på vad som hänt den senaste tiden?

- Ja, det är jag verkligen. Skulle jag möta på en clown så skulle jag blivit sjukt rädd och bokstavligt talat sprungit för livet. Skulle blivit sjukt rädd verkligen. Usch alltså. Jag hoppas verkligen jag slipper möta på en sådan clown!

Jag utmanar:

@blondina @Sissisblogg @positiv5barnsmamma @domandra @lillfoppan @ebbaeklund @Nora_Nilsson @klantfia @simonsmammamadde @alvaalarssoon @Ylva_Dandy_Lion

1. Vad är din största dröm?

2. Dina rädslor?

3. Om du vann en miljon, hur hade du då spenderat dem pengarna?

4. Om du fick resa vart du ville i hela världen, vart hade du då rest?

5. Vad är du mest nöjd med hos dig själv?

6. Vad är du minst nöjd med hos dig själv?

7. Dina bästa egenskaper?

8. Dina sämsta egenskaper?

9. Hur vill du att din framtid ska se ut?

10. Hur ser du på otrohet?

11. Vad skulle du vilja säga till dem som mobbar och till dem som begår sexualbrott och andra olika brott?

Gillar

Kommentarer

lillfoppan
lillfoppan,
Tack för nomineringen! 😃 svarar på den imorgon! 😄
nouw.com/lillfoppan
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Så lite så, gör så! 😃
nouw.com/mittlivsomsofia
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack för nomineringen 😊 Svarar på frågorna men skickar inte det vidare <3
nouw.com/positiv5barnsmamma
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Så lite så, gör så! 😊 <3
nouw.com/mittlivsomsofia
Nora_Nilsson
Nora_Nilsson,
Tack för nomineringen! <3
nouw.com/nora_nilsson
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Så lite så 😊 <3
nouw.com/mittlivsomsofia