Lisa tycker till om min blogg

1. Vad gillar du mest med min blogg?

- Det jag gillar mest med Sofias blogg är att den är personlig, har ärliga inlägg & att Sofia är öppen i sina inlägg. Sofia skriver om saker som är svårt att skriva om/ta upp & det är tuffa att läsa då många inlägg handlar om sådana saker som inte ens ska hända. Och jag tycker Sofia är så stark som skriver om detta.

2. Skulle du rekommendera min blogg till någon annan?

- Absolut att jag rekommenderar Sofias blogg till er andra bloggare & läsare. Här hittar ni verkligen en personlig & ärlig blogg!

3. Vad för sorts inlägg gillar du mest i min blogg?

- Jag gillar faktiskt i princip alla Sofias inlägg på hennes blogg, då jag själv är en sådan person som gillar öppna, ärliga & personliga inlägg.

4. Finns det något som jag skulle kunna göra för att förbättra bloggen?

- Jag tycker att Sofias blogg är bra som den är, ett lite tips som Sofia får av mig är att fortsätt med dina personliga inlägg & fortsätt med bloggandet för din blogg är unik!

5. Hur länge har du läst min blogg?

- Om jag minns rätt har jag läst Sofias blogg i 1-2 år ungefär. Och jag läser den fortfarande vilket bara betyder att jag måste gilla den ordentligt mycket!

6. Hur ofta besöker du min blogg?

- Så fort jag ser att Sofia har gjort ett nytt inlägg läser jag såklart det inlägget. Ibland går jag även in på Sofias blogg för jag vill läsa igenom vissa inlägg igen för att förstå vad vissa människor blir utsatta för & hur människor kan må.

7. Här kan du skriva vad du vill om min blogg om du vill. :)

- Tack Sofia för jag fick besvara dessa frågor & stort tack för att din blogg är så personlig. Den får mig & många andra att se hur världen ser ut & hur dåligt en del mår.

Ett stort tack till dig Lisa för att du ville svara på dessa frågor och även ett stort tack för dina fina ord. Det värmer verkligen ska du veta. <3

Vill ni besöka Lisas blogg så klickar ni isåfall HÄR
.

Gillar

Kommentarer

lillfoppan
lillfoppan,
❤️❤️❤️
nouw.com/lillfoppan
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
❤️❤️❤️
nouw.com/mittlivsomsofia