Lite kortfattat om gårdagen

Source error

Igår bloggade inte jag nånting, men jag var verkligen helt slut och orkade inte. Skulle egentligen börjat fixa iordning i mitt rum. Men med tanke på att även många av mamma och Håkans bananlådor står i mitt rum så är det lite svårt för mig o veta vart man ska börja, så därför är det mycket lättare om vi hjälps åt i mitt rum och igår grejade dem i dem andra rummen så av den anledningen har vi inte kommit igång inne i mitt rum än mer än att vi fått upp min säng.

Mammas man Håkan jobbade även igår och jag vet hur jobbigt det kan bli när Felicia bara är 3 år och speciellt precis vid en flytt. Så jag erbjöd mig o passa Felicia så mamma kunde greja. Så jag tog med mig Felicia in till stan och hon var verkligen på ett riktigt bus humör, så tror det var rätt skönt för mamma att jag passade Felicia så hon fick greja i den nya lägenheten. Tog med Felicia på bussen in till stan, vi kikade i lite affärer och sen gick vi även iväg till bibblan o satte oss där lite innan vi tog bussen hem igen. Så jag var rätt slut efter det för det var nästan aldrig en enda lugn sekund just pga att Felicia var på ett riktigt bushumör. Men roligt o vara lite barnvakt åt sin lillasyster iallafall!

Idag kommer vi förmodligen även börja fixa iordning i mitt rum. Får vi bara iordning på deras lådor som står i mitt rum så kommer det sen gå mycket lättare för mig när det enbart är mina lådor som står här inne. Då är det bara för mig o börja packa upp allt och inreda mitt rum så som jag vill ha det. Längtar verkligen tills allt är klart nu! Finns inte så mycket mer o skriva just nu. Men bjuder iallafall på några bilder på Felicia till detta inlägget och även en liten kort video på henne! :)

  • Livet

Gillar

Kommentarer