Maj 2016

I maj så var jag i Mallorca tillsammans med mamma, mammas man och mina syskon. Det var verkligen välbehövligt att bara komma låååångt bort för en vecka. Även fast att ångesten vissa dagar var väldigt hög så var det iallafall väldigt skönt o bara komma långt bort för ett tag. Väldigt välbehövligt. Som jag skrev så var vi där i en vecka och det blev att vi tillbringade mycket tid vid både havet och poolen. Även affärer kikade vi i och jag shoppade faktiskt lite också. Bamse var även där en kväll, för dem små - och eftersom att min lillasyster Felicia bara är tre år så blev det till att vi gick med henne på det så hon kunde få träffa bamse som hon hade tjatat om långt innan vi åkte. När hon väl träffade honom så blev hon dock väldigt rädd istället haha. Hur som helst, en riktigt trevlig resa med andra ord. Hade lätt kunnat tänka mig o åka tillbaks dit. För det var faktiskt ett väldigt mysigt semester ställe.

Innan jag åkte med familjen till Mallorca så var jag först några dagar innan det iväg till Trollhättan där jag träffade Cecilia, även Nossebro åkte jag till.

Och inte nog med det så drog jag även hem till finaste Amanda där jag även sov över en natt.

Även en kanel och kondom challenge hann Amanda spela in på mig - och jag kan säga som såhär, den där kondom challengen gör jag ALDRIG mera om igen. Fyfan vad obehagligt det var!

Sedan får jag ju heller inte missa o skriva med att min lillasyster Felicia fyllde hela 3 år i maj. Det är verkligen helt galet vad fort tiden går alltså. Känns ju typ som om att det var igår hon föddes haha.

Gillar

Kommentarer