Man kan inte bli en kopia av någon annan

Något som jag stör mig så fruktansvärt mycket på är när någon annan ska sno ens text. Jag har aldrig varit med om det här på bloggen, men däremot så har jag varit med om det på dejtningsajter, att män och killar snott min presentationtext, och jag fattar inte ens varför man ska göra något sådant? Gör man det så bevisar ju det att man inte är ett dugg seriös. För är man seriös och om man kan komma på sin egna text så har man inget behov av o sno någon annans. Det är så som jag tycker och jag tror ärligt talat att många håller med mig.

Detta har somsagt inte hänt mig bara en gång, utan flera gånger vilket börjar bli rätt så irriterande. För även fast att man kanske kan känna igen sig i min text så kan man ändå inte bli en kopia av mig. Jag är den jag är och du är den du är och så är det bara. Senast detta hände mig var idag. Det var en man som hade skrivit ett meddelande till mig där det stod "jag tar din presentationtext tack tack" och detta börjar ärligt talat bli fett störande. Inte för att jag är så jätte aktiv på dejtningsajter längre efter det som jag varit utsatt för, men kan hända att jag kollar in lite då och då och det börjar bli riktigt irriterande när vissa har ett behov av o sno någon annans text.

Jag anmälde denna mannen till supporten på den sidan, för jag tänker inte låta tjejer bli lurade av han. För min presentation beskriver inte honom ett dugg då jag inte kan se han som seriös och han kan inte bli en kopia av mig. Så jag hoppas ju verkligen på att dem ger honom en varning och att dem tar bort den texten från hans profil. För jag vill inte att min text som JAG skrivit ska stå på någon annans profil liksom. Och om han har gjort såhär flera gånger så hoppas jag att dem tar bort han från den sidan. För jag anser att folk som håller på så har ändå ingenting på sådana sidor o göra. För jag kan inte se dem som gör sånt som seriösa. För är man en seriös person så har man somsagt inget behov av o sno någon annans text. Funderar även på o gå ur alla dejtningsajter. För jag börjar bli riktigt lack på alla respektlösa folk som finns på sådana sidor helt ärligt talat. Jag börjar seriöst bli riktigt lack på det. Att man inte ens kan få ha sin text i fred utan att någon ska sno den. Usch!

Gillar

Kommentarer