Man ska aldrig ge upp innan man har prövat

Jag kan verkligen inte bli annat än glad när jag ser tillbaka på mina föreläsningsbilder eftersom jag för flera år sedan minns att jag skrev på min blogg att jag någon gång skulle vilja stå och hålla i föreläsningar, men att jag tror det är helt omöjligt och att det aldrig någonsin kommer kunna gå. Jag tänkte flera gånger vem kommer ens vilja lyssna på mina föreläsningar? Hur ska jag ens kunna lyckas få en publik? Men tillslut gav jag mig fan på att detta ska jag se till att uppfylla, och det är precis så det ska vara. Man ska aldrig någonsin ge upp innan man prövat, för hur ska man veta om det kommer kunna vara möjligt om man inte ens försöker uppfylla sina drömmar?

Om jag aldrig hade försökt uppnå min föreläsningsdröm då hade jag idag inte haft denna möjligheten att faktiskt kunna hålla i föreläsningar, för efter min första föreläsning så visade det ju sig faktiskt att mina föreläsningar var väldigt uppskattade. Mina föreläsningar spreds och allt fler ville lyssna. Så även fast jag kan tycka att det kan vara skitläskigt att prata om mitt liv framför människor jag inte känner så som jag gör, så ångrar jag ändå inte att jag vågade uppfylla min dröm. Det är så oerhört stärkande för mig att få möjligheten att kunna hjälpa samt inspirera andra.

Så det finns verkligen ingenting som heter ”jag vill, men jag kan inte” förrän man verkligen helhjärtat försöker till 110%, för det är inte förrän man ger det en chans som man får svar på om det går. Så om ni har en dröm gällande något som ni så gärna skulle vilja göra, var då inte rädda för att ge det en ärlig chans och säg aldrig någonsin att ni vill men att det inte kommer gå, för det finns somsagt ingenting som heter så förrän man ger det en riktig chans. Ni kommer nämligen aldrig kunna veta om det är möjligt om ni inte går in helhjärtat och försöker, kom ihåg det och glad midsommar till er allihopa! 🌸

Gillar

Kommentarer

Andreas Rejbrand,

Vilken fin text! Du har helt rätt, och det är så viktigt att bli påmind om detta!

rejbrand.se
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Tack så jätte mycket! Ja men verkligen, det är så viktigt att man blir påmind om det!
nouw.com/mittlivsomsofia
MariasVardag
MariasVardag,