Månadens glossybox

Det var ett bra tag sen nu som jag visade upp här på min blogg vad jag får i mina glossybox som jag prenumererar på. Så jag tänkte att jag ska försöka ta o komma igång med det igen. Så i detta inlägget tänkte jag därför ta o visa upp vad jag fick denna månaden.

1. The body shop body butter spiced apple - limited edition

- Detta är då en body butter med en klassisk juldoft.

2. Ica hjärtat ekologiskt certifierad handkräm

- Detta är en mild och mjukgörande ekologiskt handkräm med vårdande aloe vera och kamomill. Den innehåller vårdande oljor och E-vitamin och krämen är helt oparfymerad.

3. De bruyére beauté jumbo eye pencil, bubble 07

- Detta är en ögonpenna i skimrande khaki-grå färg som ska ge ett glamoröst skimmer. Det står även att tack vare sin generösa storlek på pennan så går det lika bra att använda den som en tuff highligter eller ögonskugga.

4. La theorie des volcans noir eternae youth potion, face scrub

- Detta är en anti-age skrubbmask som innehåller en vulkanisk naturlig formula som ska fånga upp föroreningar, rodnader och avlägsnar döda hudceller. Krämen ändras från vit till lila vid applicering och gör huden len och fräsch. Detta är den enda produkten som jag hunnit testa hittills som jag fick i min glossybox denna månaden - och jag måste verkligen säga att denna var riktigt bra. Är sjukt nöjd över den!

5. Hotmakeup - makeup brush cleanser

- Detta är en produkt som har två huvudfunktioner. Svampen är en rengöringsdel som används för att rengöra sminkborstar. Mittendelen kan fyllas med lite vatten som man kan dutta penseln i för en mer intensiv makeup.

Jag har somsagt bara hittills testat en av produkterna än och kan därför inte säga vad jag tycker om dem, mer än den där skrubbmasken. Skubbmasken har jag ju nämligen hunnit testa och jag tycker den är riktigt bra och är så sjukt nöjd över den!

Gillar

Kommentarer

FruBergsten
FruBergsten,
Den där är underbar min har inte kommit ännu😐
nouw.com/frubergsten