Mår allt annat än bra

Jag mår inte alls bra just nu, känns som det mesta just nu är väldigt jobbigt och ingenting riktigt fungerar. Har även slarvat med maten rejält eftersom att jag började må så dåligt. Hoppat över flera måltider vilket jag verkligen står för att jag gjort, och jag vet att det inte är bra att jag gjort så idag. Det vet jag innerst inne. Men det är svårt när måendet tar över och när man inte känner någon som helst matlust och jag mår allt annat än bra just nu och känner så fruktansvärt mycket press. Jag har ju även varit hemma från dagvården på grund av hjärnskakningen, och min behandlare på dagvården vill att jag ska vara hemma imorgon också. Eller idag blir det ju eftersom att det är en ny dag. Men vet inte riktigt om jag kanske ska åka dit ändå även fast jag inte är helt bra, för känner att jag mår för dåligt och vet inte om det kanske är bättre jag åker dit ändå så jag kan få prata med min behandlare. Eller så pratar jag med min boendestödjare, så får jag kanske prata med min behandlare på onsdag. Jag känner iallafall hur som helst att jag behöver hjälp, för just nu ser jag ingen mening med att ens kämpa för det friska och jag skäms verkligen över att skriva det med tanke på hur långt jag ändå har tagit mig i mitt tillfrisknande. Men även jag kan få mina dippar och det måste jag försöka inse är helt okej. Allting kan inte hela tiden vara bra och jag tänker inte dra till med en falsk fasad här i bloggen om att allting är bra fast det inte är det just nu. Här i min blogg så är jag ärlig och när jag hamnar i sämre perioder så kommer jag vara ärlig om det, och det kan även vara skönt att få skriva av sig o sätta ord på sina känslor, vilket faktiskt var rätt skönt. Så nu kanske jag kan ta o sova lite iallafall.

Satt ute väldigt länge förut också på grund utav ångesten, o under tiden som jag gjorde det så var det en kille på en motorcykel som åkte runt här i området, tillslut stannade han för o fråga hur det är med mig och om jag behöver hjälp av någon. Blev först väldigt rädd när han stanna eftersom att jag har svårt att lita på just män. Men så fråga han hur jag mår o så och att han sett att jag suttit där väldigt länge och att han därför ville kolla så allting står rätt till, så trots att jag först blev rädd när han stanna så bevisar det där att det faktiskt ändå finns medmänsklighet här i världen. Blev dock väldigt chockad men ändå samtidigt väldigt glad över att en helt okänd stannar så för o fråga, för det där bevisar att det även finns bra män också trots att jag först blev lite rädd dem första sekunderna innan jag visste vad det var han ville.

Gillar

Kommentarer

positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tråkigt att du mår dåligt, önskar jag kunde göra något så du får må bra igen. Men vet ju att måendet tar tid och du har ju inte bara en sak att tampas med 💖 Du får ta en dag i taget o en sak i taget. Så hoppas jag det blir bättre för dig. En stor krya kram till dig fina Sofia o en kram till killen som stannade för att kolla hur du mår ❤
nouw.com/positiv5barnsmamma
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Så gullig du är, men som du skriver så får jag ta en sak i taget. Massa kramar till dig <3
nouw.com/mittlivsomsofia
Johanna
,
Finns här❤️ kramar
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Finns här för dig med, massa kramar <3
nouw.com/mittlivsomsofia
Jenniferssynpalivet
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Livräddmedstil
Livräddmedstil,
Massa styrkekramar till dig fina du ❤️ Hoppas det känns lite lättare idag ❤️
nouw.com/livräddmedstil
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Tack fina du, massa kramar till dig med <3
nouw.com/mittlivsomsofia