Mars 2016

I mars så kom bästavännen Amanda hem till mig under en hel helg för o umgås med mig. Hon hade även fyllt år så jag hade självklart fixat presenter till henne. Best bitches tröjor, en till mig och en till henne och sedan även best bitches halsband. Vi hade länge pratat om o skaffa oss sådant, så då tyckte jag det passade utmärkt o ge henne det som födelsedagspresent.

Söndagen några timmar innan Amanda skulle åka hem så får jag jätte kraftiga magsmärtor. Det gjorde ont precis vid blindtarmen o jag föll ihop på golvet o skrek o skrek av smärta rakt ut. Ringde hem mamma som just då inte var hemma, fick nästan inte fram någonting - bara skrek rakt ut i telefonen. Hon skyndade sig hem och fick då se hur läget såg ut och larmade därför 112 med en gång med tanke på att jag varken kunde sitta eller stå. Låg bara i fosterställning o skrek o grät rakt ut pga att det gjorde så fruktansvärt jäkla ont. Ambulansen kom och dem körde in mig till akuten då dem misstänkte att det kunde vara blindtarmen. Så fick ta en massa olika prover. Så sista dagen tillsammans med Amanda fick vi tillbringa på akuten. Några timmar efteråt när mamma var tvungen o köra henne till tågstationen så hade jag fortfarande inte fått några provsvar och fick därför ligga kvar ytterligare lite till på akuten. Tillslut fick jag iallafall provsvaren och allting såg normalt ut. Några fysiska fel hittade dem inte - och jag har nu förstått såhär i efterhand att man kan få sådana kraftiga magsmärtor om man exempelvis har varit utsatt för ett trauma. Så det var alltså psykiskt.

Veckan efter det så var det dax för kryssning tillsammans med Jennifer och hennes familj som vi hade bokat in. Så jag sov över hemma hos Jennifer dagen innan. Sedan nästa dag vid ungefär 08.00 tiden så började vi åka med en buss som skulle köra oss in till Stockholm där vi sedan skulle på båten. Väl på båten så gjorde vi oss iordning innan det var dax för mat som ingick i priset. Sedan på kvällen så gick vi o satte oss på lite olika barer o bara pratade och hade det allmänt trevligt. Nästa dag var vi båda väldigt trötta så då tog vi det bara lugnt på båten innan vi skulle gå av för o ta bussen tillbaks igen.

En vecka senare efter kryssningen så var det dax för festival tillsammans med Jennifer. Vi hade bokat biljetter för o kunna kolla på Miriam Bryant som skulle uppträda på festivalen. Jag kände mig inombords livrädd egentligen med tanke på att jag inte är den som gillar festivaler så mycket. Men med tanke på att vi 2015 hade bokat dem biljetterna så kände jag för o försöka utmana mig själv. Hade känts som bortkastade pengar annars liksom. Det slutade tillslut med att jag fick panikångest attack och blev helt svimfärdig. Trodde verkligen att jag skulle svimma av - så det slutade med att jag och Jennifer vid ungefär 00.00 tiden drog därifrån. Men jag klarade iallafall av o dra dit en stund trots att jag inombords kände mig livrädd och det är det som räknas.

Jag minns även att jag i mars månad fick denna bilden av min vän Jesse . När jag fick se den bilden så började jag bokstavligt talat gråta glädjetårar. Att det finns så fantastiska människor är verkligen guldvärt, och speciellt när jag har en sådan underbar vän! Jesse har det också väldigt kämpigt som på kort tid har förlorat två vänner i självmord. Men denna människan är så fruktansvärt stark!

Gillar

Kommentarer