Mina drömmar i framtiden

Jag blev utmanad av @positiv5barnsmamma att skriva om mina drömmar som jag önskar ska ske i framtiden och detta är en utmaning som @klantfia och @Franbottentilltoppen har startat i deras samarbete som dem två har tillsammans.

1. Bli helt frisk och fri från min anorexi

- Helt klart så är en av mina drömmar att bli helt frisk och fri från min anorexi. Vill kunna leva ett bra liv igen och jag är medveten om att vägen tillbaks kan vara lång, men jag ska iallafall kämpa och kriga för ett friskt liv för denna drömmen ska kunna gå i uppfyllelse. Jag ska en vacker dag bli frisk och detta är en dröm som jag ska nå.

2. Träffa den rätta killen

- Jag vill även kunna träffa den rätta killen, den killen som jag kommer vilja dela mitt liv med, som jag vill skaffa en familj och en framtid tillsammans med.

3. Utvecklas ännu mer inom hiphop mix dans

- Vill även utvecklas ännu mer inom hiphop mix dans, vill kunna bli ännu bättre på det. Kunde tyvärr inte vara med på den sista dansträningen eftersom att jag blev inlagd för min anorexi och kunde heller inte pga det vara med på dansuppvisningarna, men jag längtar verkligen till då när jag är tillräckligt stabil så jag kan komma tillbaks till dansen igen, för min dröm är verkligen o tillslut kunna bli riktigt grym på dans och jag ska verkligen kämpa för ett friskt liv så jag kan börja med dans igen, för dans är verkligen något som jag brinner för.

4. Bli bättre på o sjunga

- Jag vill även bli bättre på o sjunga och jag ska ju faktiskt även börja ta enskilda sånglektioner. Egentligen så skulle jag börjat med det i april men det blev inte riktigt av eftersom att jag sen blev inlagd, så det med enskilda sånglektioner kommer inte bli än, men förhoppningvis om ett par veckor - för sång är verkligen något som jag vill kunna bli bättre på.

Jag utmanar @Ulvelotta och @ÅsasStenar till att också anta denna utmaningen, och om ni gör det så glöm isåfall inte o även tagga @klantfia och @Franbottentilltoppen eftersom att detta är ett samarbete som dem två har tillsammans. :)

Gillar

Kommentarer

Ulvelotta
Ulvelotta,
Franbottentilltoppen
Franbottentilltoppen,
Vilka fina drömmar och mål. Jag supportrar dig till 110%. Hoppas det går bra med den första punkten på listan❤ Jag finns om det skulle vara nåt❤
nouw.com/franbottentilltoppen
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Men åh tack så jätte mycket, vad snäll du är! ❤️❤️
nouw.com/mittlivsomsofia