Mobbning är inte okej

Jag satt o kollade runt lite på youtube och hittade då detta videoklippet som Dezsbell som hon heter på youtube har gjort. Hon pratar om mobbning i detta klippet, så jag tänkte att jag ska ta o göra ett blogginlägg om detta.

Jag kan säga att allt som hon säger i denna videon håller jag med henne om. För det är så otroligt många som mår så fruktansvärt dåligt pga att dem blir utsatta för mobbning så att det tillomed kan gå så långt så att folk bestämmer sig för att ta sitt liv. Jag förstår mig verkligen inte på mobbning, har aldrig förstått mig på det och kommer heller aldrig att göra det. Att mobbning ens existerar tycker jag är helt fruktansvärt. För varför ska man trycka ner en annan människa?! VARFÖR?!

Som hon även säger i videon, man vet aldrig vad personen går igenom hemma eller vad personen har gått igenom innan, och som hon säger så kan just dina ord som mobbar en annan person vara droppen - och jag håller verkligen med henne. Tänk om alla istället kunde vara snälla emot varandra. Tänk om alla ändå kunde sprida kärlek till varandra istället för en jäkla massa hat. Jag tror världen hade blivit en bättre plats då!

Jag tycker ärligt talat att ni som mobbar andra borde ta o tänka steget längre. För just dina ord kan faktiskt göra så en annan människa faktiskt bestämmer sig för o ta sitt liv, och du vill väl inte vara orsaken till någon annans död? Det tror jag faktiskt inte. Om jag hade varit en mobbare och varit orsaken till någon annans död så kan jag säga att jag hade mått så fruktansvärt dåligt över det. Nu är inte jag någon mobbare och det är jag jävligt glad över, för att mobba en annan människa är INTE okej!

Vad vinner man på o mobba en annan människa? Svaret är: man vinner INGENTING på det! Så snälla ni som håller på med sådan här skit: SKÄRP TILL ER - för detta är inte okej och det kommer heller ALDRIG vara okej att behandla en annan människa dåligt! Så tänk steget längre innan ni kläcker ur er vad som helst. För taskiga ord kan skada mer än vad man tror!

Innan jag avslutar detta inlägget så tycker jag även att ni ska ta o kolla in hennes kanal. Hon lägger upp jätte många intressanta videoklipp. Hittade hennes youtube kanal igår och har redan hunnit kolla igenom väldigt många utav hennes videos - och jag tycker hon är riktigt duktig. Så vill ni kolla in hennes youtube kanal så klickar ni bara HÄR!

  • Tankar

Gillar

Kommentarer

Så himla bra inlägg! Jag håller med dig. Det är sjukt att det ens existerar år 2016... Folk borde veta bättre, särskilt vuxna människor.
evahle.se
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Jaa det är verkligen riktigt sjukt! 😟
nouw.com/mittlivsomsofia