Möte idag angående min sömn

Klockan 13.00 så ska jag iväg på ett möte. Jag har ju jätte mycket problem med min sömn. Vaknar upp nästan varje natt av hallucinationer, sömnparalyser och otäcka mardrömmar. Detta förstör min sömn rätt så rejält. Nu på senaste tiden har det även blivit ännu värre. Kan väldigt ofta vakna upp av att det känns som jag inte kan andas och i samma veva som det känns som jag inte kan andas så känns det även som jag nästan är påväg o spy, och detta kan ske antingen när jag är påväg o somna eller när jag är påväg o vakna.

När jag är påväg o somna så kan det även snurra till riktigt ordentligt i mitt huvud, det kan snurra till så rejält så det till och med känns som jag är påväg o svimma + att det även kan kännas som hela jag typ domnar bort. Jag vet inte hur jag ska förklara, för o sätta ord på hur det är jag menar är verkligen riktigt svårt. Men jag är ju inte helt vaken när det där inträffar. Men jag är iallafall mer vaken än vad jag är sovande och det är verkligen riktigt obehagligt, och det är riktigt jobbigt när det stör min sömn såpass mycket som det gör. För detta händer lixom nästan varje natt och det händer inte bara en gång under natten utan det händer flera gånger under en och samma natt innan jag tillslut somnar helt, och det är så fruktansvärt obehagligt så jag inte ens vet hur jag ska beskriva det. Allting detta är psykiskt och det är så fruktansvärt jäkla jobbigt.

Jag har pratat lite med min kurator om det och hon skickade mig vidare till en som jobbar på det stället. Så jag har idag en tid där. Vi ska prata en hel del angående min sömn och även se om det kanske finns något som kan hjälpa så jag iallafall kan sova lite bättre. För det är verkligen riktigt jobbigt o ha det såhär. Jag har under en period testat en medicin som jag ska ta på kvällarna, som är mot ångest och oro och den ska blandannat göra så man sover bättre. Den hjälpte till en början, men nu hjälper den inte alls och jag tror seriöst att jag snart blir tokig om detta ska fortsätta. För det är somsagt riktigt jobbigt detta.

Så jag hoppas verkligen nu att det finns något annat alternativ som kan hjälpa för sömmen. För såhär kan jag inte ha det. Jag har det redan tillräckligt jobbigt som det är med ångesten och jag orkar verkligen inte massa problem med sömnen på det också.

Gillar

Kommentarer