Musik utmaning

Jag blev utmanad av @positiv5barnsmamma i ett samarbete som @klantfia och @Franbottentilltoppen har tillsammans, så jag tänkte ta och anta denna utmaningen! :)

Vad gillar du för musik och spelar du något instrument?

Jag lyssnar faktiskt på lite allt möjligt. Det jag dock inte lyssnar på är allt som har med rock och opera att göra. Sån musik gillar jag verkligen inte. Men annars så lyssnar jag faktiskt på lite allt möjligt. Men om jag ska välja några favoriter så får det bli dessa:

Något instrument spelar jag inte. Däremot så ska jag börja ta enskilda sånglektioner. Skulle egentligen börjat med det i april, men sen blev jag inlagd så därför avvaktar jag med det och tar det efter denna behandlingen här eller efter dagvården. Får se lite hur mycket jag kommer orka när jag sen går på dagvård. Men jag ska iallafall i vilket fall som helst ta enskilda sånglektioner.

Jag utmanar @smaxi och @whimsical till att också anta denna utmaningen - och om ni gör det, glöm isåfall inte o även tagga @klantfia och @Franbottentilltoppen eftersom att detta är ett samarbete som dem två har tillsammans. :)

Gillar

Kommentarer