Mycket tankar som cirkulerar runt

Så mycket tankar som cirkulerar runt i hjärnan på mig så jag till och med känner att jag knappt varken vet ut eller in. Natten till idag har även varit rent ut sagt förjävlig. Det har nog varit den värsta natten på väldigt länge. Men jag lyckades iallafall somna bra igen efter det dära inlägget som jag skrev inatt, så jag fick iallafall tillslut en normal sömn. Men det är så fruktansvärt jobbigt när jag ska ha så mycket problem med sömnen innan jag tillslut kan somna riktigt gott. För trots att jag tillslut somnar om så finns ändå rädslan där att jag ska vakna upp av samma grej igen eftersom att det kan hända flera gånger under en och samma natt. 

Jag önskar så otroligt mycket att man kunde göra allting bra bara så och att man kunde få allting ogjort. Men tyvärr så går ju inte det. Hur mycket man än vill få saker som hänt ogjort så går inte det. Det enda man kan försöka göra är enbart o lära sig att leva med det. Men det är riktigt svårt när man inte vet hur och jag önskar att jag så snart som möjligt kan få den hjälpen som jag behöver och den hjälpen som jag har rätt till. För jag vill inte ha det så här. Jag vill bara kunna känna mig glad på riktigt igen och kunna få tillbaks mitt gamla vanliga liv.

Men jag vet mycket väl om att jag aldrig kommer kunna få det tillbaks som jag tidigare haft, för jag är inte den jag en gång varit. Jag har förändrats jäkligt mycket. Men jag vill iallafall kunna komma tillbaks till en mycket gladare och starkare tjej. Jag vill verkligen det och det är just nu min högsta önskan, och jag tror att om jag bara kan få rätt hjälp, få den hjälpen som jag har rätt till så tror iallafall jag att jag kommer kunna komma tillbaks starkare än någonsin, och jag hoppas verkligen på det så otroligt mycket. Det är det enda jag vill just nu.

Gillar

Kommentarer

blondina,
finns här <3 bara ett sms bort <3
daylife.se/blondina
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Tack detsamma till dig hjärtat! <3
nouw.com/mittlivsomsofia
Jesse,
Du vet vart jag finns min fina vän <3
jessesarvak.com
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Tack så mycket! <3
nouw.com/mittlivsomsofia