Någon som vet hur sådant här fungerar?!

Som ni nog vet så var ju jag och piercade överläppen i måndags eftersom att den som jag hade i underläppen, själva staven växte in i läppen på mig. Så då fick ju jag en ny gratis i överläppen. Nu i efterhand så har jag kommit på att jag åker ju utomlands på Tisdag, så det är en grej jag är väldigt orolig över. När man ska på flyget så får man ju gå igenom en säkerhetskontroll och jag har hört talas om att man helst inte ska bära smycken då pga att det kan börja tjuta, är det någon som vet hur det fungerar med piercing? För jag har ju somsagt en nytagen i överläppen och jag vill ju inte precis ta ut den för då finns det ju risk att hålet hinner växa igen med tanke på att den är såpass nytagen.

Så är det någon som vet om det kan börja tjuta av en piercing? Och isåfall, kan dem tvinga en o ta av sig piercingen? Det kanske låter löjligt att man är så orolig över det, men jag vill verkligen inte behöva ta ut den eftersom att jag så gärna vill ha piercing där, och med tanke på att jag redan haft 2 problem när jag piercat läppen, först 2014 då det började pulsera ut massa blod ur munnen på mig pga piercingen som jag då hade i överläppen, och sen sist när jag hade i underläppen när staven växte in i läppen på mig så vill jag verkligen inte behöva ta av mig denna. För det känns inte så kul o behöva göra om piercingen ytterligare en gång till. Så är det någon som kanske vet hur sådant här fungerar?

Gillar

Kommentarer

simonsmammamadde
simonsmammamadde,
Mina piercingar har aldrig gjort utslag när jag har flygit, däremot mina skruvar och stift i mitt knä 😁 Men tror nog att det är ok för dig åxå
nouw.com/simonsmammamadde
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Okej, men då kan jag nog vara lugn iallafall! 😊
nouw.com/mittlivsomsofia