När det känns som ångesten tar över

Innan jag påbörjar detta inlägget så vill jag bara be om ursäkt i förväg för ett deppigt inlägg. Ni behöver absolut inte läsa det om ni inte vill. För jag skriver endast detta för att jag ska kunna skriva av mig lite.
___________________________________________________________
Alltså det känns nästan som jag bara klagar men jag vet inte hur jag ska hantera detta. Jag försöker verkligen men det är riktigt svårt när det känns som ångesten tar över. Det känns just nu som om att ingenting går bra för mig längre. På dansen förut så kändes det som jag var nära ångestattacker flera gånger, jag fick försöka göra allt jag bara kunde för o motstå det. Och jag vet att man egentligen inte ska kämpa emot när man känner att en ångestattack är påväg, men jag ville verkligen inte få det där, och jag var även livrädd för o få det just där.

Jag var riktigt nära på o säga till dansläraren flera gånger att jag inte klarar mer, att jag drar hem istället. Men det gjorde jag inte utan jag stannade kvar hela lektionen och det är ju bra iallafall. Men det var riktigt skönt sen när danslektionen var över så jag kunde cykla hem igen. Jag älskar dans, det gör jag verkligen. Men detta var ändå ärligt talat den mest jobbigaste danslektionen på v��ldigt länge när det gäller ångesten. 

Jag ber om ursäkt för att jag låter så negativ nu, men jag känner mig så fruktansvärt dålig och det känns som jag inte klarar någonting. Jag är den som hatar o låta negativ, men det är såhär jag känner och det är jätte jobbigt. Speciellt när man inte vet hur man ska hantera det. Jag vill bara kunna känna att jag mår helt bra och jag måste försöka hitta något sätt som gör att jag kan hantera detta bättre. Men det är riktigt svårt när man inte vet hur.

  • Tankar

Gillar

Kommentarer

Det är jättebra att du stannade kvar iaf, det är starkt! <3
evahle.se