Nästa föreläsning och lite annat

Jag känner verkligen att jag har blivit sämst på det här med att uppdatera bloggen. Jag tänker ofta att jag ska uppdatera, men sen blir det inte av ändå. Blir istället att jag lägger ner mer tid på min youtube kanal, men som jag sagt flera gånger så ska jag verkligen försöka bättra mig gällande det här med bloggandet. Jag gillar ju att skriva, men ändå har det tråkigt nog inte blivit av.

Min nästa föreläsning närmar sig iallafall nu. Det är en öppen föreläsning som äger rum den 26 februari mellan klockan 17.30-19.00 på Nässjögatan 10 i Halmstad, så om någon bor i närheten vill jag bara påminna om att vem som helst får komma och lyssna, eftersom föreläsningen somsagt är öppen för alla!

Förutom detta så ska jag även om ett tag iväg och bli fotograferad med hjälp av en fotograf. Vilken dag det blir vet vi inte riktigt ännu, vi ska vänta och se hur vädret ska vara eftersom bilderna blir bättre ju finare det är ute. Anledningen till att jag ska bli fotograferad är dels för att jag känner att det är dags med en ny affisch till mina föreläsningar, men även för att jag vill ha lite nya bilder till mina sociala medier. När det gäller affischen vill jag ha en riktigt bra bild, därav så får en fotograf hjälpa mig med det!

Gillar

Kommentarer