Näthat

Något som jag tycker att vi ska ta och uppmärksamma lite mer är allt näthat. För nu för tiden så är det så otroligt mycket näthat om man bestämmer sig för att vara en offentlig person. På min blogg är det alltid en massa snälla kommentarer, men jag vet däremot att det finns många offentliga personer som råkar ut för en massa näthat och jag tycker att det är så fruktansvärt att det ska behöva vara så bara för att man bestämmer sig för att vara en offentlig person. Man ska kunna vara en offentlig person utan o behöva vara rädd för att råka ut för en massa sånt.

Om vi tar Therese Lindgren som ett exempel, hon håller ju på med youtube och hon har även en jätte stor youtube kanal med många tittare. Hon är en riktigt söt tjej och verkar dessutom vara så otroligt snäll. Jag kollar ofta på hennes videoklipp. Hon är iallafall en av alla som får utstå så fruktansvärt mycket hat. För ett tag sedan så var det till och med någon som ringde upp hennes mamma på dolt nummer och utgav sig för att vara polisen och den som gjorde detta sa även att Therese varit med i en trafikolycka och att dem skulle behöva att hennes mamma kom till sjukhuset för och identifiera hennes kropp. Att skämta om något sådant grovt tycker jag är helt sjukt. Jag har dock redan skrivit om just den händelsen, för er som inte läst det inlägget där jag skrev om det så klickar ni bara HÄR om ni skulle vilja läsa det, så kommer ni till det inlägget direkt.

Hur som helst så tycker jag iallafall att det är så fruktansvärt att så många offentliga personer ska behöva stå ut med näthat bara för att dem bestämmer sig för o vara offentliga personer. Vill man vara en offentlig person så måste man kunna få vara det utan att man ska behöva stå ut med en massa sånt, som jag skrev längre upp i detta inlägget. Jag vill verkligen få stopp på allting som har med hat och mobbning att göra. Men jag vet att det är riktigt svårt att få stopp på det. Men jag tror att om alla bara hjälps åt så tror jag iallafall att det skulle kunna bli så mycket bättre. Ingen kan göra allt själv, men alla kan vi iallafall göra något för o bidra till ett snällare internet och även ett snällare samhälle.

Videoklippet som ni ser ovanför denna texten är ett nytt videoklipp som Therese har gjort, där hon tar upp en del av dem elaka kommentarer som hon har fått. Tycker absolut ni ska ta o kika på den videon!

  • Postad i: Tankar

Gillar