Nättroll finns det gott om

Jag vill inte hålla på o göra massa inlägg om sånna här kommentarer, för dessa kommentarer betyder egentligen ingenting för mig. För eftersom jag blivit mobbad så vet jag att sånna som håller på såhär oftast mår väldigt dåligt. Dem håller oftast på såhär för o själva kunna känna sig bättre, och det är dem positiva kommentarerna som jag vill ta och lyfta upp och jag vet även att jag annars alltid får snälla kommentarer, och det är dem som har betydelse. Men jag känner att det börjar spåra ur rejält nu och att be någon gå o dränka sig tycker jag är väldigt sjukt o säga till någon. Vad har jag gjort dig för o förtjäna o bli tillsagd att jag ska gå och dränka mig? Jag kan säga dig att bara för att du ber mig att jag ska gå och dränka mig så är inte det något jag kommer göra bara för att en osäker person ber mig till o göra det. För uppenbarligen mår du ju inte bra. Annars hade du inte suttit och uppfört dig såhär. Men jag skulle omedelbart vilja be dig sluta - för detta är inte roligt! För även fast att jag vet att du antagligen är en väldigt osäker person så blir jag faktiskt ändå lite ledsen. SÅ LÄGG BARA NER! Att be någon gå o dränka sig är fan inte okej alltså! Sen om du nu tycker jag är ful så får du väl tycka det då, men håll isåfall det för dig själv istället. Jag ska visa vem av oss som är mognast genom o försöka att inte bry mig, ska helt enkelt försöka ignorera kommentarerna du skriver om du kommenterar något mer. För elaka kommentarer betyder ingenting för mig ändå. Dem kan man lika gärna kasta med en gång. Det är dem snälla kommentarerna man ska lägga fokus på.

Sen undrar jag även en sak, och det är vart är respekten för mänskligheten egentligen? Helt seriöst? För hur kan man ens ha mage till o skriva sånt här? Förstår det inte helt ärligt talat. Men något jag vet är att nättroll finns det iallafall gott om. Så för sista gången - LÄGG BARA NER! För jag tänker inte lägga någon mer energi på sådana här kommentarer ändå. Skulle detta fortsätta så kommer jag isåfall bara försöka ignorera det som jag skrev så länge det inte övergår till något jätte hotfullt, för jag vet innerst inne att sånna som håller på med sånt här mår inte bra och dem är oftast osäkra i sig själva. Jag tänker inte låta någon trycka ned mig. Jag lider redan av panikångest pga flera anledningar och tänker inte låta någon göra det värre.

Tycker även ni som håller på med sånt här ska tänka er för. Nästa gång kanske ni skriver till någon som faktiskt går och tar sitt liv. För bara för att jag inte tänker lägga någon energi på dem elaka kommentarerna så kommer jag ändå fortsätta lägga energi på o försöka få stopp på allt näthat. Jag kommer fortsätta agera när jag ser att någon blir utsatt för det. Men jag orkar inte lägga ner energi på dem elaka kommentarerna som jag får om jag skulle få någon mer, för jag vet att denna personen garanterat vill försöka trycka ner mig bara för att själv kunna känna sig bättre, och jag tänker faktiskt inte låta någon behandla mig hur som helst. Jag har varit mobbad och jag tog mig ur det, därför tänker jag inte låta någon trycka ner mig något mer. För jag vet att detta garanterat bara är en väldigt osäker person som mår väldigt dåligt, för annars hade man inte uppfört sig såhär, och bara att vara anonym säger ju en hel del det också. Tycker faktiskt det är riktigt fegt. Men färdig pratat om detta, för jag tänker faktiskt enbart fokusera på dem snälla kommentarerna från och med nu. För jag vet att det annars bara är en massa kärlek här i min blogg och det tänker jag fokusera på. Men tycker ändå ni som håller på såhär ska sluta upp. För tänk på att ord kan faktiskt skada mer än vad man tror!

Gillar

Kommentarer

FruBergsten
FruBergsten,
Lägligt att personen är anonym vågar inte stå upp för sin identitet måste gömma sig bakom anonym det säger allt om personen i fråga! Ta reda på ip polisanmäl om det fortsätter. Ta inte åt dig!
nouw.com/frubergsten
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Jaa precis, så fegt o vara anonym! Har kollat upp ip och fortsätter det så kommer jag isåfall kontakta polisen!
nouw.com/mittlivsomsofia