Nossebro nästa helg

Nästa fredag den 20 så ska jag dra till Nossebro igen. Men innan det så ska jag först till Trollhättan så jag kan träffa fina Cecilia. Det är alltid lika roligt o träffa henne, och så fort man är med henne så kommer jag även oftast på bättre tankar för stunden väldigt fort. Jag är evigt tacksam över att jag har henne. För utan henne så vore jag absolut ingenting. Om jag exempelvis känner mig nere så är hon alltid så bra på att få mig på bättre tankar. Hon är helt enkelt min söta glädjespridare, och som jag skrev så är jag absolut ingenting utan henne. <3

Men hur som helst, nu tillbaka till ämnet. Den 20 Maj så ska jag somsagt först till Trollhättan för o träffa Cecilia och därefter hem till min pappa. Kommer sedan åka hem igen den 22 och sedan 2 dagar efter det drar jag till Mallorca på semester tillsammans med mamma, mammas man, min 3åriga lillasyster, min15åriga lillasyster och även min storasyster och det ska bli riktigt skönt o komma iväg.

Jag är dock väldigt orolig över hur mitt mående kommer vara när vi är där. För jag vill ju inte känna att jag förstör och sen vill jag bara kunna koppla bort allting som är jobbigt, vill kunna känna att jag iallafall för stunden bara kan koppla bort allting som får mig till o må dåligt. Men jag ska försöka o inte oroa mig så mycket för hur mitt mående kommer vara. Skulle jag få en ångestattack så får jag det isåfall. Det är lixom ingenting som jag kan rå för. Men jag ska iallafall försöka att inte tänka för mycket på det. För ju mer jag tänker "tänk om jag får en ångestattack där" ju mer kan det ju trigga igång det.

Gillar

Kommentarer

Jesse,
Skönt att du har henne som kan ge dig energi. Hoppas att du får en härlig resa fina du <3
Du är så sjukt stark vännen min!
www.jessesarvak.com
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Tack snälla du!! <3
nouw.com/mittlivsomsofia