Nu får det fan vara nog

NU FÅR DET FAN VARA NOG!! Jag kommer antagligen svära väldigt mycket i detta inlägget nu, men jag blir så in i helvetes jävla trött på idioter som tror att vi tjejer är något slags sexobjekt och som tror att dem har rätten till o behandla oss hur dem vill! Jag är så jävla trött på det och den sista är förmodligen inte född än! Hur kommer det sig att så många tror att det är okej o behandla oss tjejer såhär bara för att vi råkar vara i det kvinnliga könet? Hur kommer det sig att så många tror att sådant här är okej? Sanningen är att bara för att detta är bakom en skärm så är det fortfarande inte okej o hålla på med ett sådant här sjukt beteende!!

Det finns ju en app som heter kik. För er som kanske inte vet vad det är så är det en app som är ungefär som sms. Jag skriver oftast med mina kompisar där istället för vanliga sms, och förut var det en helt random person som addade mig där. Jag godkände aldrig förfrågan men man kunde öppna meddelandet och jag ser att det står "vill knulla din mun". Som ni även ser på bilden ovanför denna texten.

Vem fan har rätten till o skriva något sånt till någon? Det där är INTE okej! Bara för att det är bakom en skärm så gör inte det att man har rätten till o skriva vad som helst till en annan människa. Det är totalt fel och jag är så jävla trött på att det finns så många idioter som inte fattar hur fel detta är!! Jag klickade på ignonera direkt och blockade även denna personen. Men jag blir så fruktansvärt äcklad och illamående och jag förstår inte hur man kan skriva något sådant här?! Jag finner knappt ord för ett sådant här sjukt beteende ens. Hur kan så många tro att det är okej o hålla på såhär? Jag fattar det seriöst inte. Vi tjejer är inga jävla sexobjekt som man får behandla hur man vill. Vi är också människor med känslor. Det sjuka är att sådant här är en vardag för många av oss tjejer och det är fruktansvärt att det ska behöva vara såhär!

Det får fan vara nog nu. Det kan inte fortsätta såhär och detta måste få sig ett slut. För som jag skrev så är det inte okej bara för att detta råkar vara på internet. För bakom skärmarna så är vi riktiga människor med riktiga känslor precis som utanför internet. Ni som håller på såhär måste fan ta och skärpa till er alltså, för internet är faktiskt ingen låtsasvärld där man får beté sig hur man vill!!

  • Postad i: Tankar

Gillar