Nu kom jag till den punkten igen

Nu hamnade jag helt plötsligt vid den punkten igen där jag inte vet om jag vill bo kvar i Halmstad eller om jag vill flytta tillbaks så jag kan ha närmare till mina närmaste vänner. Det är så jobbigt o känna såhär. Det är så fruktansvärt jobbigt när man inte vet vad det är man vill. Samtidigt som jag vill bo kvar så skulle det ändå samtidigt kännas väldigt skönt o få ha närmare till sina närmaste vänner efter det jag varit utsatt för. Det är så jobbigt när man känner sig såhär vilsen i sig själv och när man inte vet vad man egentligen vill. Samtidigt så vill jag ju heller inte ta för snabba beslut. För flyttar jag tillbaks så är jag rädd att jag kanske ångrar mig igen och jag vill ju inte hålla på o flytta fram och tillbaks heller. Då blir ju det jobbigt istället.

Jag försöker o inte tänka så mycket på det här med vad det är jag egentligen vill. Försöker ta det lite som det kommer. För jag vet att det garanterat kommer att komma en dag då jag verkligen vet vad det är jag vill. Men när dessa stunder kommer då man känner sig så osäker på vad det är man egentligen vill så blir det extra jobbigt. För ena delen av mig säger att jag vill bo kvar medan den andra delen av mig säger att jag inte vill det. Och det sägs ju att man ska följa vad sitt hjärta säger och även vad magkänslan säger. Men ärligt talat så vet jag faktiskt inte. För ena delen säger somsagt att jag vill bo kvar medan den andra delen av mig säger att jag inte vill det. Jag känner mig helt oklar i mina egna tankar. Jag känner mig helt oklar med vad det är jag vill och vad jag inte vill så jag nästan blir galen på mig själv. Jag har just nu hamnat vid en punkt i livet där jag knappt vet vem jag själv är längre.

Jag försöker verkligen tänka bort detta. Försöker tänka bort det o ta det lite som det kommer eftersom att jag innerst inne vet att det garanterat kommer att komma en dag då jag vet svaret. Men när dessa stunderna kommer då jag känner mig så otroligt osäker så är det riktigt svårt o bara tänka bort det. Hur mycket man än försöker så är det ändå riktigt svårt. Jag vet att jag egentligen har så mycket viktigare saker o tänka på just nu. Jag måste blandannat tänka mycket på o jobba med min ångest så jag en dag iallafall kan må så mycket bättre, så egentligen har jag inte tid o låta min hjärna tänka på det här. Måste egentligen försöka ta det lite som det kommer o fokusera på det som just nu är det allra viktigaste. Men det är somsagt riktigt svårt när man kommer till denna punkten där man inte vet vad det är man egentligen vill och när man inte riktigt vet vad hjärtat och magkänslan egentligen säger. När man inte vet vad man skulle må bäst utav. Så fruktansvärt jäkla jobbigt är det. Men allting kan inte alltid vara så lätt. Vissa saker måste få ta lite tid. För man ska aldrig ta för snabba beslut när man känner sig så osäker på vad man vill och på vad man inte vill, och just därför måste man försöka ge det lite tid hur jobbigt och svårt det än är. Att jäkta sig själv när man känner sig osäker är inte bra. Då är det bättre om man försöker ta det lite som det kommer även fast att det är jobbigt när man tänker extra mycket på det.

Gillar

Kommentarer

Jesse,
Ta en dag i taget fina <3 stor kram till dig <3
www.jessesarvak.com
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,