Nu räcker det!

Igår fick jag denna kommentaren, och jaha? Och vad gjorde det dig för någon nytta o kommentera detta till mig? Tycker man att jag är ful så får man väl tycka det då, men då kan man faktiskt hålla det för sig själv. Jag förstår inte vad det är som händer?! Det har blivit en sån dålig stämning här på nouw. Blandannat min vän Anna, som bloggar här på nouw under namnet @blondina får stå ut med så fruktansvärt mycket. En som blandannat hängt ut hennes namn och IP adress. Sen var det ju även någon igår som kommenterade på Annas ask och påstod att jag inte gillar henne och även frågade henne varför hon ens är vän med mig och varför hon ens följer min blogg. Alltså what?! Skulle jag inte tycka om Anna så skulle jag ju inte ens prata med henne, så varför ens skriva något sådant? Varför sprida skitsnack som inte ens stämmer? Jag undrar bara, vart är världen påväg?! Varför kan man inte bara vara snälla emot varandra istället för o hålla på med sådan här skit? Man får inte ut någonting av o hålla på såhär, och det är bara sanning. För man får absolut inte ut ett skit av det.

Ni som håller på såhär måste börja med o tänka er för. Jag är inte alls van vid o få någon elak kommentarer och det är väl tur på ett sätt. För o vara van vid en sådan sak och dagligen få se att man fått en elak kommentar kan inte vara roligt alltså. Så ni som håller på såhär måste börja med o tänka steget längre. För det finns faktiskt dem som tar åt sig. Jag själv tog faktiskt åt mig lite. Men samtidigt så vet jag att dem som håller på såhär mår förmodligen inte själva bra. Jag har varit utsatt för mobbning utanför internet och därför vet jag innerst inne att mår man bra så håller man inte på såhär, men ändå blir det väldigt lätt så att jag tar åt mig med tanke på att jag redan har dåligt självförtroende. För då gör ju inte precis en sådan kommentar det bättre. Men jag vet att det finns dem som faktiskt tar åt sig extremt mycket av sånt här. Det finns till och med dem som bestämmer sig för o ta sitt liv pga att dem dagligen får stå ut med sånt. Så snälla tänk er för! Detta är inte okej och nästa person du skriver det till kanske verkligen tar åt sig extremt mycket. Så SLUTA upp med sån här skit. För detta är som jag skrev INTE okej!

Jag är iallafall såååå glad och tacksam över att jag faktiskt annars har så otroligt snälla och underbara följare. För det är annars alltid bara en massa snälla kommentarer här på min blogg och det är det som jag kommer fokusera på. Elaka kommentarer kommer jag inte ens godkänna om jag skulle få någon mer elak. För jag vill inte ha sån klotter på min blogg. För elaka kommentarer är ändå bara så fruktansvärt onödigt. Sprid kärlek istället, mycket bättre!

Gillar

Kommentarer

Sissisblogg
Sissisblogg,
Som du skrev, vart är världen påväg? Varför gör någon såhär?
Iallafall en massa kramar till dig! <3
nouw.com/sissisblogg
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Ja men eller hur, så onödigt o hålla på så! 😞 Kramar till dig med! 💗
nouw.com/mittlivsomsofia
simonsmammamadde
simonsmammamadde,
Men vad i helvete?? Blir så arg att jag kokar 😠 vad är det för fel på folk i dag??
Massa kramar till dig
nouw.com/simonsmammamadde
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Jaa usch, det undrar jag med, så otroligt onödigt! 😞 Massa kramar till dig med! 💗
nouw.com/mittlivsomsofia
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Usch vad tråkigt men du är inte ful utan en fin o kärleksfull tjej 😊 oftast handlar såna kommentarer mer om den som säger det o denne persons avundsjuka eller rädsla 😉 kram till dig fina Sofia
nouw.com/positiv5barnsmamma
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Jaa riktigt tråkigt! 😞 Men som du säger, oftast handlar det om den som säger det och om avundsjuka och så! Kram till dig med! 💗
nouw.com/mittlivsomsofia
FruBergsten
FruBergsten,
Vidriga människor ta inte åt dig.
nouw.com/frubergsten
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Verkligen, så omoget o hålla på så!
nouw.com/mittlivsomsofia